Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία για Μακρυχώρι

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (5/3) αναμέτρηση του Αετού Μακρυχωρίου με τον Σμόλικα Φαλάνης στην έδρα του Αετού για την 21η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Το παιχνίδι είχε πολύ δύναμη και για τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο με αρκετά φάουλ και με δυο ευκαιρίες για την ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ χωρίς αποτέλεσμα με τον Σμόλικα να έχει δοκάρι στο 90'.

Στο 30' η πρώτη καλή στιγμή για το Μακρυχώρι όταν ο Πάσιος έφυγε σε αντεπίθεση, αλλά την τελευταία στιγμή τον έκοψε αμυντικός του Σμόλικα, ενώ στο 37' ο ίδιος παίκτης με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Νικολαΐδης έκανε σέντρα με τον Φουσίκα να παίρνει την κεφαλιά, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ και επτά λεπτά αργότερα ο Τίκος έκανε ωραίο σουτ για να αποκρούσει ο έμπειρος Καραναστάσης. Ο Σμόλικας θα μπορούσε να "κλέψει" το παιχνίδι στο 90' ωστόσο ο Κόκρας με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπαταβάνη με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Καρβούνης (46' Νικολαΐδης), Τίκος, Βάσσιος, Παυλόπουλος, Γκαμπέτας, Αργύρης (87' Σάμαρης), Μάντζαρης, Τέας, Πάσιος, Θεοχάρης (46' Φουσίκας).