Βαθμολογία

Μπακάλης: «Δίκαια στην κορυφή ο Απόλλων»

Το δίκαιο όχι μόνο της σημερινής (5/3) νίκης του Απόλλωνα, αλλά και του ότι βρίσκεται στην κορυφή παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου Λάκης Μπακάλης.

Ο κ. Μπακάλης ανέφερε ότι σκοπός της ομάδας του ήταν να βγάλει εκτός ρυθμού τον Απόλλωνα και για ένα ημίχρονο τα κατάφερε, ενώ έκλεισε ευχόμενος να ανέλθει η λαρισινή ομάδα στην Football League:

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Ρήγα Φεραίου:

«Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με σκοπό να βγάλουμε εκτός ρυθμού την ομάδα του Απόλλωνα και θεωρώ σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμα αν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη κλασική ευκαιρία του Απόλλωνα ήρθε στο μισάωρο και ενώ συνήθως από την αρχή κάνει ευκαιρίες. Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος από το αμυντικό κομμάτι και την λειτουργία της ομάδας εκεί, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με τον ίδιο σκοπό.

Το γρήγορο γκολ του Απόλλωνα έπαιξε ρόλο και ενώ προήλθε από στημένα όπου εκεί έχουμε αδυναμίες. Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, είναι μια ποιοτική και καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ίσως αν στην μοναδική μας φάση κατορθώναμε να ισοφαρίσουμε να ήταν διαφορετικό το ματς. Δίκαια κέρδισε ο Απόλλωνας, εύχομαι καλή συνέχεια και μακάρι να βγει πρωταθλητής».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ