Βαθμολογία

Αντωνίου: «Με έλεγε νούμερο ο Μάντζιος»

Πάλεψε πολύ η Σπάρτη για να φύγει με τον βαθμό από τη Ριζούπολη το Σάββατο (4/3), αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας στο φινάλε με 1-0 από το γκολ του Σιατραβάνη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σωτήρης Αντωνίου στάθηκε αρκετά στην κόντρα που είχε με τον Άκη Μάντζιο και ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων πως τον αποκαλούσε νούμερο, ενώ αναφέρθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό του Μουζακίτη. Αναλυτικά:

«Το πρώτο που θέλω να πω, είναι συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη μεγάλη νίκη που έκανε. Να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, διότι απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, σε μια δύσκολη έδρα, ήρθαμε, κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο και μετά το 65' θα μπορούσαμε να πάρουμε και το ματς, αν ο Μουζακίτης έβαζε τη μπάλα στα δίχτυα, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο Απόλλων είχε υπεροχή, όχι κλασικές ευκαιρίες, πέρα από ένα σουτ στο πρώτο μέρος που το έβγαλε ο Μελίσσας. Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα όπως ήρθε.

Θέλαμε κάτι καλύτερο για τους εαυτούς μας και για την νεανική μας ομάδα. Αν εξαιρέσουμε τον Αναστασάκο, οι υπόλοιποι είναι κάτω από 28 ετών. Μια ομάδα που έχει ένα φιλόδοξο προπονητή, που θέλει το κάτι παραπάνω στη ζωή του. Θα πω κάτι που είναι κρίμα να γίνεται για τον Απόλλωνα. Είναι μια ομάδα που έχει επενδύσει, έχει διαφορά με τις άλλες της κατηγορίας. Η Σπάρτη με προπονητή τον Αντωνίου ήρθε να παίξει για την ιστορία της και για τους οπαδούς της. Δεν παίζαμε για κανέναν. Υπήρχε πρόκληση από έναν προπονητή που δεν είναι επιπέδου Β' Εθνικής, όπως είμαι εγώ. Δεν είμαι τόσο έμπειρος, αλλά προσπαθώ να κάνω κάτι. Το να με φωνάζει ένας συνάδελφος νούμερο, γιατί έχασα στη Λαμία, αυτό που έχω να πω είναι ότι και με τη Λαμία και με τον Άρη, και στο πρώτο ματς που δεν ήταν στον Απόλλωνα, και σε όλα τα άλλα παιχνίδια, είμαστε ομάδα που δύσκολα χάνει. Έχουμε μόνο τέσσερις ήττες.

Επειδή ο Απόλλων έχει ομάδα την οποία αποκαλώ Φεράρι, με υψηλή ποιότητα, να δω τι θα κάνει ο προπονητής της στη Λαμία, η οποία έχει ομαδάρα. Η Σπάρτη κάθε ματς μέχρι τέλους, είτε εντός ή εκτός, παίζουμε για τη νίκη. Και σήμερα πήγαμε να κλέψουμε το ματς. Το ότι έμεινε κάτω ο Μελίσσας, δεν έγινε σκοπίμως. Δεν κάνουμε τέτοια πράγματα. Ο Απόλλων δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Του εύχομαι να πάρει την άνοδο γιατί την αξίζει».

-Για το αν υπάρχει προηγούμενο με τον Μάντζιο: «Κανένα προηγούμενο. Δεν τον γνώριζα τον κύριο, ούτε εκείνος εμένα».

-Για το γεγονός ότι ο Μάντζιος είναι ο δεύτερος προπονητής, μετά τον Νίκο Αναστόπουλο, που κάνει υπαινιγμό για τον τρόπο παιχνιδιού της Σπάρτης: «Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε; Να έρθουμε εδώ και να χάσουμε; Με τον Άρη έπρεπε να χάσουμε; Τη Σπάρτη δεν την υπολόγιζαν ότι θα είναι ανταγωνιστική ομάδα».

- Για τον τραυματισμό του Μουζακίτη: «Εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό. Βέβαια, οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ρήξη χιαστού. Ένα νέο παιδί, που ήταν άτυχο σήμερα. Είναι νέος, φιλόδοξος και καλός παίκτης».

Τους παίκτες της Σπάρτης εκπροσώπησε ο Μανώλης Ροβίθης: «Είναι κρίμα και άδικο να χάνουμε ένα ματς στο 94' για την προσπάθεια που κάναμε και αυτά που τραβάμε. Όλοι μας περιμένουν στη γωνία. Νομίζουν ότι θα παρουσιαζόμαστε στους αγώνες για να κάνουμε τους τροχονόμους, να αφήνουμε τους άλλους να περνούν. Δεν είναι έτσι τα πράγματα και ούτε θα είναι. Εμείς δεν είμαστε κομπάρσοι. Έχουμε φιλοδοξίες. Δεν μπορώ να καταλάβω την άποψη των αντίπαλων».