Βαθμολογία

Εντός έδρας στραβοπάτημα για τον Αμπελωνιακό (PICS)

Ο Αμπελωνιακός αν και δύο φορές προηγήθηκε και στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή στο τέλος κατάφερε μόνο την ισοπαλία στο τελικό 2-2 κόντρα στο Κιλελέρ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έτσι στο 12’ μπήκαν μπροστά στο σκορ όταν έγινε ωραίος συνδυασμός με τους Τσετιροκλή, Ψύρρα, Ιωαννίδη, ξανά αποδέκτης ο Τσετιροκλής που έβγαλε ωραία σέντρα για τον Πατρίκου και αυτός με ωραίο τελείωμα και πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 22’ φάουλ του Φαρμάκα και άψογη επέμβαση από τον Βραζιτίκο. Στο 40’ καλό σουτ από τον Βράκα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και δημιούργησαν φάσεις. Στο 49’ ο Μίχος έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ και η μπάλα «έγλυψε» το κάθετο δοκάρι. Στο 58’ ο Φαρμάκας από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 62’ την κάθετη πάσα έκανε ο Βράκας και έβγαλε τετ α τετ τον Κουσιώρα που με πλασέ διαγώνιο έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Ο Αμπελωνιακός στο 70’ μπήκε πάλι μπροστά στο σκορ με την απευθείας εκτέλεση του Τσετιροκλή που έγινε το 2-1.

Ο τελευταίος λόγος ανήκε στο Κιλελέρ αφού στο 88’ την κάθετη πάσα έκανε ο Φαρμάκας και ο Μίχος με πλασέ διαγώνιο έκανε το τελικό 2-2.

*Παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι διότι όπως υποστηρίζουν στο δεύτερο ημίχρονο παίχθηκε παραπάνω χρόνος από τον αναμενόμενο.

Αμπελωνιακός (Βασίλης Γιοβανόπουλος – Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Μεσημέρης (82’ Μαυρίδης), Κωτούλας, Παυλίδης, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Ιωαννίδης, Κόλα, Πατρίκου (65’ Μπόντε), Τσετιροκλής, Ψύρρας.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Καρακυρίτσης, Γουρνάρης, Κοκότσικας, Παλάσκας, Ζιόμπουρας Θ., Γκέκας, Βράκας, Παπαδημητρίου (43’ λ.τ. Μίχος, 89’ Καραϊσκος), Ζιόμπουρας Απ., Φαρμάκας, Κουσιώρας (91’ Κασιός).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Μάνος, Τέγος Θ.