Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία για κ-20 σε ακατάλληλο γήπεδο

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (4/3) αναμέτρηση της κ-20 της ΑΕΛ με την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των Φαρσάλων για την 23η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Σε ένα γήπεδο πολύ ακατάλληλο για να παιχθεί ποδόσφαιρο οι δυο ομάδες κοιτούσαν να προφυλαχθούν πρώτα και κύρια, ενώ αγωνιστικά η ΑΕΛ ήταν καλύτερη με την μεγαλύτερη ευκαιρία να της ανήκει όταν στο 82' ο Καραλούλης μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ, αλλά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ.

Για να σκεφτεί κανείς την ακαταλληλότητα του γηπέδου και το πόσο επικίνδυνο ήταν για τους παίκτες των δυο ομάδων αρκεί μόνο το ότι είχαμε πέντε τραυματισμούς, δυο από πλευράς ΑΕΛ και τρεις από πλευράς Ιωαννίνων. Η πρώτη για την ομάδα του Μίλτου Ζιάκα ήταν με τον Καλφούτζο, ενώ τραυματισμό υπέστη και ο Καρατάσιος όμως δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή καθώς είχαν συμπληρωθεί οι τρεις αλλαγές.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Καρατάσιος, Καλφούτζος (37' λ.τ. Κυρίτσης Γ.), Καλούσης, Αναγνώστης, Μασούρας, Καραλούλης, Χοτζάλι, Νούσιος (46' Τζέκα), Χατζής, Μακρής (67' Δερμιτζάκης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγέλης): Παπαϊωάννου, Ψαρράς Ν., Βλαχόπουλος (46’ Κιτσάκης), Ζήκος, Μαυροπάνος, Τσιέπας (78’ Σουκουλάνη), Λαμπίρης, Μασούρας, Γκλεγκλές (60’ Σιχλιμοίρης), Ψαρράς Ι., Αλεξίου.

* Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι από το passports.gr

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ