Βαθμολογία

Μπορούσε τον βαθμό η κ-17 απέναντι στον ΠΑΟΚ

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε σήμερα (4/3) η κ-17 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πυργετού για την 7η αγωνιστική του 3ου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Οι νεαροί του Ζήση Ζιάγκα ήταν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και θα μπορούσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά στάθηκαν άτυχοι στις ευκαιρίες του δεύτέρου ημιχρόνου.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Πλατάνας, Μαλάκος, Κυρμιτζής (80' Μαλούσι), Φουρκιώτης, Παπατζιάς (46' λ.τ. Τόπης), Καλύβας (65' Σδόγγος), Καμπέρης (60' Βάνης), Μορφάκης, Πινακάς, Κακαράντζας (75' Πετάνι).

ΠΑΟΚ (Βασίλης Μήττας): Συλλέκτης, Ατματσίδης (73’ Μιχαηλίδης), Γεωργιάδης, Διαμαντής, Βουτσάς, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Χατζής (83’ Κύρτσος), Γαϊτανϊδης, Βρακάς (70’ Μανιώτης), Δούμτσης.

Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας Ζήσης Ζιάγκας σε δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr όπου ανέφερε ότι κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο και ότι ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ζιάγκα:

«Πιστεύω κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε, καλύτεροι εμείς στην επανάληψη θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, όμως σταθήκαμε άτυχοι στις ευκαιρίες. Ίσως η ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και κρατάμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ