Βαθμολογία

ΑΕΛ: Η γυναικεία ομάδα Χορεύει & Βραβεύει

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ενημερώνει το κοινό ότι την επόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός στην αίθουσα του Μύλου, με ώρα έναρξης τις 18:30.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι αθλήτριες του τμήματος που ξεχώρισαν το 2016 αλλά και ο πρώην προπονητής της ομάδας Αχιλλέας Μαστοροδήμος για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ σε μία ειδική βράβευση η ΑΕΛ θα τιμήσει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό βραβεύοντας και τους τρεις τομείς που τον απαρτίζουν, θέλοντας να αναδείξει όχι μόνο την μεγάλη προσφορά του Τομέα Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες-Ναυαγοσώστες στις αθλητικές και όχι μόνο διοργανώσεις αλλά και το σημαντικό έργο των άλλων δύο Τομέων, την Κοινωνική Πρόνοια και την Νοσηλευτική.

Αμέσως μετά τις βραβεύσεις θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα έκπληξη. Η ΑΕΛ απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν την Κυριακή το βράδυ στον "Μύλο" και να διασκεδάσουν με την Γυναικεία ομάδα.

Η είσοδος θα κοστίζει 5€ και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος. Το εισιτήριο εισόδου θα αποτελέσει και λαχνό για την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί.