Βαθμολογία

Υποβιβάστηκε και τυπικά η Α.Ε. Ποντίων

Οι τίτλοι τέλους της παρουσίας της Α.Ε. Ποντίων στη Γ’ Εθνική γράφτηκαν με κάθε επισημότητα την Παρασκευή (3/3). Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ διέταξε την αποχώρηση του σωματείου από το πρωτάθλημα, αφού απείχε από τον προβλεπόμενο αριθμό αγώνων.

Παράλληλα, της επιβλήθηκαν και οι ενδεδειγμένες ποινές για τη μη παρουσία της στο ματς με τη Νάουσα, αφού έτσι κι αλλιώς έχει εδώ και καιρό αποχωρήσει οικειοθελώς από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις: Επέβαλε στο σωματείο Ποντίων ΑΕ τις πειθαρχικές ποινές:

α) απώλεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 19-2-2017 μεταξύ των ομάδων Ποντίων ΑΕ-Νάουσα ΦΑΣ και κατακύρωση αυτού υπέρ του σωματείου Νάουσα ΦΑΣ,

β) χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ και

γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016 – 2017.

Διέταξε την αποχώρηση του σωματείου Ποντίων ΑΕ από το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και τον υποβιβασμό του στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα».