Βαθμολογία

Επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ προς την Super League

Επιστολή στάλθηκε σήμερα (3/3) από πλευράς της ΠΑΕ ΑΕΛ προς την Super League και η οποία ζητά να αναγνωστεί στο σημερινό Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Η πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την απόλυτη ευαρέσκεια της προς τους κ.κ. Στράτο και Γκαγκάτση, για τις ενέργειες που κάναν σχετικά με την υπόθεση του ντοπαρισμένου επιθετικού, αλλά και τους ύποπτους στοιχηματισμούς σε αγώνες των ομάδων κ-20 και στο Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ στάλθηκε στην Super League επιστολή με το ακόλουθο περιεχόμενο και την παράκληση να αναγνωστεί στο σημερινό Δ.Σ. της:

"Αξιότιμοι κύριοι,

Ως ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη ευαρέσκεια προς τους κ.κ.Στράτο και Γκαγκάτση, για τα έστω και καθυστερημένα αντανακλαστικά τους στις ανακοινώσεις μας:

α) Για το ντοπαρισμένο σέντερ φορ ομάδας ανταγωνιστικής αυτή τη στιγμή προς την δική μας, εις βάρος του οποίου δεν έχει ενεργοποιηθεί καμμία διαδικασία,

β) Για τους ύποπτους στοιχηματισμούς σε αγώνες πρωταθλημάτων υποδομής και δη Κ20, όπου παρατηρούνται και ύποπτες διαιτησίες και

γ) Για την διερεύνηση των περίεργων συνθηκών που περιέβαλαν τον πρόσφατο αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα επίσης, για την αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ.Ιβάν Σαββίδη, για διενέργεια ελέγχων αντιντόπινγκ σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξετάζει το ενδεχόμενο, αφού διερευνηθεί το κόστος, να ζητήσει τη διενέργεια ελέγχων αντιντόπινγκ και σε όλους τους δικούς της αγώνες".