Βαθμολογία

Βραβεύει τρεις η ΑΕΛ στην εκδήλωση της Κυριακής

Τρεις ξεχωριστές βραβεύσεις θα πραγματοποιήσει την προσεχή Κυριακή (5/3) η ομάδα της ΑΕΛ στην διάρκεια της εκδήλωσης στις 12:30 στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα βραβεύσει τον παλαίμαχο προπονητή Αντώνη Γεωργιάδη ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στην δημιουργία της μεγάλης ΑΕΛ, τον Μιχάλη Ανδρέου διαχειριστή επί τριάντα ετών στην ομάδα και τον ιατρό-μαιευτήρα και ιστοριοδίφη Νικόλαος Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στην ανοιχτή εκδήλωση της προσεχούς Κυριακής 05/03, θα πραγματοποιηθούν τρεις επιλεκτικές βραβεύσεις προσώπων ξεχωριστών για την κοινωνία της ΑΕΛ αλλά και ευρύτερα της Λάρισας, της οποίας η ομάδα αποτελεί ξεχωριστό σύμβολο και σημείο αναφοράς.

Πιο συγκεκριμένα θα τιμηθούν:

* Ο δάσκαλος του ποδοσφαίρου και βετεράνος προπονητής, Αντώνης Γεωργιάδης, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στην δημιουργία της μεγάλης ΑΕΛ της δεκαετίας του '80 και φυσικά, ήταν ο τεχνικός ηγέτης που οδήγησε την ομάδα στον πρώτο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος της ιστορίας της, το καλοκαίρι του 1982.

* Ο επί τριάντα έτη (1983-2013) διαχειριστής και ψυχή του λειτουργικού ιστού της ΠΑΕ ΑΕΛ, Μιχάλη Ανδρέου, για την αυταπάρνηση με την οποία ασκούσε τα καθήκοντά του, συμβάλλοντας τα μέγιστα όχι μόνο για τις επιτυχίες της ομάδας, αλλά και την επιβίωσή της στις δύσκολες στιγμές της πιο σύγχρονης ιστορίας της.

* Ο ιατρός-μαιευτήρας και ιστοριοδίφης, Νικόλαος Παπαθεοδώρου, για την σημαντική και ανιδιοτελή συνεισφορά του στον πολιτισμό της πόλης και την ανάδειξη της ιστορίας της Λάρισας μέσα από τα βιβλία και τα αναρρίθμητα άρθρα του, όλα προϊόντα πολυετούς έρευνας και συλλογής στοιχείων και ντοκουμέντων.

Υπενθυμίζεται με την ευκαιρία το ακριβές κείμενο της σχετική ανοιχτής πρόσκλησης:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έχοντας απόλυτη πεποίθηση πως η ΑΕΛ είναι για τον τόπο κάτι περισσότερο από μια ομάδα κι ως εκ τούτου, δεν μπορεί παρά να ανήκει σε όλη την πόλη αλλά και το νομό της Λάρισας, ενημερώνουμε ότι ο κ.Αλέξης Κούγιας και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, αποφάσισαν την διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης, στην οποία θα προσκληθούν και προσωπικά όλοι οι θεσμικοί φορείς όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά ολόκληρης της λαρισινής κοινωνίας, όπου υπό τον τίτλο

"Ενημέρωση-Ανοιχτή συζήτηση-Προτάσεις"

θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση-συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ, στο πλαίσιο ενός δημόσιου διοικητικού, οικονομικού και αγωνιστικού απολογισμού, αλλά και μιας δημόσιας ανταλλαγής απόψεων, η οποία απαιτείται να γίνει για την χρήση του AEL FC ARENA, την ανάδειξη της ήδη υπάρχουσας κοινωνικής συμμετοχής της ομάδας, καθώς και συνολικότερα της θέσης της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο business plan της πόλης και του νομού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 12:30 στον αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Σημειώνεται ότι για οργανωτικούς λόγους η ΠΑΕ ΑΕΛ όφειλε να προχωρήσει στην παρούσα ανακοίνωση, χωρίς ακόμη να έχει λάβει γραπτή απάντηση στην πρόσκλησή της για συνδιοργάνωση με το σωματείο της ΑΕΛ, το οποίο ωστόσο παραμένει ευπρόσδεκτο ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να προχωρήσουμε από κοινού στην διοργάνωση αυτής της εξαιρετικά σημαντικής εκδήλωσης.

Υ.Γ. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ

Σημειώνεται για μια ακόμη φορά ότι παρά τον ανοιχτό χαρακτήρα της εκδήλωσης (γι' αυτό και ζητείται η κατανόηση απ' όσους δεν προσκλήθηκαν προσωπικά), προσωπικές προσκλήσεις έχουν σταλεί στους:

Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δήμαρχο Λαρισαίων και όλους τους Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Δημάρχους όλων περιφερειακών Δήμων του νομού, βουλευτές του νομού, Στρατιωτικές Αρχές και Δ/τες Σωμάτων Ασφαλείας, Πρύτανη Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Πρόεδρο ΤΕΙ, Πρόεδρο Ιατρικής Σχολής, Προέδρους Επιχειρηματικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου, ΤΕΕ, ΣΘΕΒ, Εμπορικού, Δικηγορικού, Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου, Εργατικού Κέντρου, Επαγγελματοβιοτεχνών, Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτών, Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών, Διευθυντές Περιφερειακής και Τοπικής Εκπαίδευσης, Δ/τη ΥΠΕ, Δ/ντές τοπικών εφημερίδων, Ποδοσφαιρικούς φορείς του νομού (ΕΠΣΛ, ΣΔΠΝΛ, ΣΠΠΠΝΛ, ΣΕΠ), Σύνδεσμο Παλαιμάχων ΑΕΛ, Συνδέσμους Φιλάθλων ΑΕΛ, ΕΑΚΛ, "Γήπεδο Λάρισας", κύριους χορηγούς ΠΑΕ και σε μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου.

* Ο Αντώνης Γεωργιάδης θα βρίσκεται από σήμερα το βράδυ στην πόλη της Λάρισας, φιλοξενούμενος της ΠΑΕ και φυσικά θα δώσει το παρών αύριο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.