Βαθμολογία

Η αποστολή της Εθνικής Παίδων για την Elite Round

Σε ρυθμούς Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2017 κινείται η Εθνική Παίδων. Ο Βασίλης Γεωργόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν την αποστολή που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση από τις 9 μέχρι τις 13 Μαρτίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον 3ο όμιλο με αντιπάλους τις Ισπανία, Πολωνία και Πορτογαλία, που διοργανώνει και το τουρνουά. Στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Κροατία από τις 3 μέχρι τις 19 Μαΐου, προκρίνονται από την Elite Round, εκτός της διοργανώτριας Κροατίας, οι 8 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι 7 καλύτερες δεύτερες βάσει των αποτελεσμάτων που θα έχουν με την πρώτη και την τρίτη ομάδα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του ομίλου τους. Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ιωάννης Νικοπολίδης (Ολυμπιακός), Βασίλειος - Παναγιώτης Τσιμόπουλος (Αστέρας Τρίπολης)

Αμυντικοί: Ελευθέρος Λύρατζης (ΠΑΟΚ), Απόστολος-Ηλίας Μαρτίνης (Ολυμπιακός), Δημήτριος Μωραιτάκης (ΑΕΚ), Ιωάννης Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Γεώργιος Αντζουλάς (Αστέρας Τρίπολης), Παύλος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός)

Μέσοι: Παύλος Μαυρουδής (Παναθηναϊκός), Σωτήριος-Πολύκαρπος Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Δημήτριος Μελιόπουλος (Ξάνθη), Χρήστος Κατσούκης (Ολυμπιακός), Φίλιππος-Παντελής Τσερεγκώφ (Πανιώνιος)

Επιθετικοί: Γεώργιος Βρακάς (ΠΑΟΚ), Αντώνιος Γαϊτανίδης (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Βοΐλης (Ολυμπιακός), Δημήτριος Εμμανουηλίδης (Παναθηναϊκός)