Βαθμολογία

Έρχονται αλλαγές στο Δ.Σ. του Παναιγιάλειου

Διαφοροποιήσεις στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου επίκεινται για τον Παναιγιάλειο, αφού την Τετάρτη (1/3) υπέβαλε και τυπικά την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου ο Χρήστος Μυστακίδης.

Παράλληλα, από το Δ.Σ. παραιτήθηκε και το μέλος της διοίκησης των «μελανόλευκων» Νίκος Μερκούρης, οπότε τα κενά τους θα πρέπει να αναπληρωθούν και αναμένεται η σύνθεση του νέου συμβουλίου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Την παραίτησή του από την προεδρία της "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" υπέβαλε σήμερα (και τυπικά) ο Χρήστος Μυστακίδης, που βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία τού συλλόγου μας, όπου και συναντήθηκε με τους Αντώνη Ρέλλα και Παναγιώτη Γούσα. Την παραίτησή του από μέλος τής διοίκησης υπέβαλε επίσης και ο Νικόλαος Μερκούρης, πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγει πλέον ο δρόμος για την ανακοίνωση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Μυστακίδης ευχαρίστησε όλα τα μέλη τού ΔΣ για τη συνεργασία, τονίζοντας πως θα εξακολουθήσει να προσπαθεί για τον Παναιγιάλειο, “τρέχοντας” θέματα που άπτονται χορηγιών και τα οποία είναι σε εξέλιξη. Τέλος, ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα μας, η οποία και τον ευχαριστεί για τη συνεργασία».