Βαθμολογία

Καμία επαφή με Παπαβασιλείου

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αγροτικός Αστέρας και ο Ηλίας Θεοδωρίδης φαίνεται πως ακόμη δεν έχει καταλήξει στον εκλεκτό. Έχει βάλει τα δεδομένα κάτω και φυλά τα ονόματα που έχει στη λίστα του σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Το μοναδικό που είχε διαρρεύσει εδώ και αρκετές μέρες ήταν αυτό του Σάκη Παπαβασιλείου, όταν εκείνος αποχωρούσε από τα Χανιά. Έκτοτε, όμως, δεν έχει γίνει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr.

Έως τώρα η μόνη εξέλιξη είναι πως την Τετάρτη (1/3) έγινε μέσω τρίτου μία απλή διερευνητική επαφή. Ο 40χρονος είναι θετικός στο να μετακομίσει στον Εύοσμο, αλλά τίποτα περισσότερο. Το μπαλάκι, άλλωστε, είναι στα χέρια του ιδιοκτήτη των Θεσσαλονικιών.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις και το πρόγαρμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδυναμικής και τακτική με τον Τάι να ακολουθεί ατομικό και τον Βουτσιά να αποχωρεί με ενοχλήσεις.

Τέλος, στη Νέων κλήθηκε ο Έππας με την ΠΑΕ να εκδίδει την ακόλουθη ενημέρωση: «Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες για τις 6-7-8/3/2017 προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Νέων. Αυτές θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στον Άγιο Κοσμά και σε αυτούς συμπεριλήφθηκε ο Παύλος Έππας».

a-sports.gr