Βαθμολογία

Τσιάλτας: «Άτυχοι στην φάση του δοκαριού»

Στο athleticlarissa.gr και την Βάσω Γκατζούλη μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης Δωτιέα Αγιάς - Δαμασιακός ο αρχηγός του Δαμασιακού Θοδωρής Τσιάλτας.

Ο κάπταιν των ηττημένων του ημιτελικού αναφέρθηκε στο σημερινό (1/3) παιχνίδι στεκόμενος κυρίως στην φάση του οριζόντιου δοκαριού που είχε η ομάδα του στο 0-0, χαρακτήρισε κλειστό το παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην ομάδα του Δωτιέα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του παίκτη του Δαμασιακού:

«Ήρθαμε με τον αέρα του αουτσάιντερ, αλλά τελικά αποδείχθηκε κλειστό παιχνίδι. Η Αγιά παρότι είχε την κατοχή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, εμείς ήμασταν αυτοί που κάναμε την κλασική ευκαιρία με το δοκάρι που είχαμε, αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Στην συνέχεια δεχτήκαμε το γκολ και πήγαμε με το εις βάρος μας 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε ψηλά την ομάδα της Αγιάς, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και κάναμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να φέρουμε το ματς στα ίσια, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που πάλεψαν μέχρι τέλους και καλή συνέχεια στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ