Βαθμολογία

Γέμισαν εμπειρίες οι «μικροί» της ΑΕΛ (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη (1/3) στο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα ανάμεσα στην κ-15 και την SV Böblingen Stuttgart U14 (Γερμανική ομάδα).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η συγκεκριμένη ομάδα ήταν εδώ και πέντε ημέρες στη χώρα μας για μια σειρά από φιλικά παιχνίδια. Σίγουρα ήταν ένα ωραίο απόγευμα για όσα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής και από τις δύο ομάδες.

Οι εμπειρίες που αποκόμισε η αποστολή της Γερμανικής ομάδας ήταν εξαιρετικές και μάλιστα ήταν και ορισμένοι γονείς που ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα. Για την ιστορία η ΑΕΛ νίκησε με σκορ 5-1.

Πριν την έναρξη του φιλικού οι δύο ομάδες αντάλλαξαν αναμνηστικά και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Στο 5' ο Παπακωνσταντίνου άνοιξε το σκορ και στο 9' ο Τσουμάνης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0.

Οι Γερμανοί μείωσαν στο 37’ σε 2-1 και στο 41' η ΑΕΛ έκανε το 3-1 με τον Τσιμπόλι. Ο Σταύρου ήταν ο σκόρερ στο 57' και ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι τρία λεπτά νωρίτερα.

Γκολ του Κακάλια στο 70’ για το 5-1 που ήταν μάλιστα και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Τσακνάκη (Έξαρχος, Τζίκας).

ΑΕΛ (Βασίλης Νάρης): Κοκίτσι, Μαγιάκος, Τσιμπόλι, Παπακωνσταντίνου, Τέλιος, Τσουμάνης Κ., Μιλτιάδης, Μπουζούκης, Τσουμάνης Μ., Σταύρου, Μπάσδρας. Έπαιξαν και οι: Σκουλίδης, Δίχρης, Αθανασιάδης, Οικονόμου, Χατζής, Μακρής, Ζήσης, Ασπενιώτης, Κακάλιας, Κανούτης.

SV Böblingen Stuttgart U14:

Τερματοφύλακες:

1. Thomas Riesch

2. Simon Rolf

Ποδοσφαιριστές:

1. Metinas Abromavicius

2. Marc Ackermann

3. Edison Behramaj

4. Silas Brocker

5. Rosario Cardinio

6. Benedikt Gelijc

7. Medin Gerzic

8. Fynn Gläser

9. Max Grausam

10. Malik Gündüz

11. Mick Hanselmann

12. Paul Kempf

13. Alper Kocas

14. Josip Lovric - Anusic

15. Elefterios Mangos

16. Colin Radel

17. Oliver Schuster

18. Ediz Yildaz

Προπονητής:

Sven Radel