Βαθμολογία

Πιο τυχερή η Αγιά, 1-0 τον Δαμασιακό

Την νίκη με σκορ 1-0 και παράλληλα την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ πήρε η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς που νίκησε σήμερα (1/3) τον Δαμασιακό στο Αλκαζάρ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα ευτύχησε να σκοράρει σε μια από τις φάσεις που πραγματοποιήσε και πανηγύρισε την πρόκριση, απέναντι στον Δαμασιακό ο οποίος μπορεί να αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΛ ωστόσο κοίταξε στα μάτια την Αγιά και είχε τις ευκαιρίες καθώς και ένα δοκάρι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εικοσάλεπτη καθυστέρηση, παρουσία περίπου 300 οπαδών των δυο ομάδων, ενώ από πλευράς Ένωσης το παρών έδωσαν το μέλος Δημήτρης Μπουχλαριώτης και από την επιτροπή διαιτησίας ο Σπύρος Τσιλίκης.

Οι δυο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στο παιχνίδι και έτσι στο 3' ο Παππάς για την ομάδα του Δωτιέα έχασε την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του να περνά άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λέτσιος Σ. από πλευράς Δαμασιακού ξέφυγε από την άμυνα σούταρε όμως ο Φαρμάκας έδιωξε με τα πόδια τον κίνδυνο.

Με την συμπλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών ο Δωτιέας έφτασε κοντά στο 1-0 όταν ο Μπόντε έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Τσατσαλίδης έκανε κοντινό σουτ, όμως ο Μιγδάνης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 20' χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τον Δαμασιακό όταν ο Λούτσος πήρε την μπάλα έκανε το σουτ με τον Φαρμάκα να βγαίνει από την εστία, τον Λέτσιο Σ. να γίνεται κάτοχος της μπάλας να σουτάρει με την μπάλα, ύστερα από παρεμβολή αμυντικού της Αγιάς, να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 38' όταν από σέντρα του Μπόντε ο Τσατσαλίδης έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ δυο λεπτά πριν την ανάπαυλα σουτ του Παππά πέρασε σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Δαμασιακός προσπάθησε για το 1-1 και στο 65' ο Καρατζόλης έκανε σουτ για να διώξει με τις γροθιές σε κόρνερ ο Φαρμάκας, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Λούτσος ξέφυγε σε αντεπίθεση κέρδισε το φάουλ πάνω στην γραμμή εκτέλεσε Καρατζόλης και με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ ο Φαρμάκας.

Το σκορ δεν άλλαξε στην συνέχεια με την Αγιά να επικρατεί με 1-0 και να παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό εκεί που την περιμένει ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Διαιτησία: Τσιτσανούδης (Αρχοντής, Καραμπούλας).

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Παππάς, Φιλιππούλης, Τσακάλι, Σούλι, Νάτσης, Τσατσαλίδης (46' Ντελής), Ντακούλας, Χαλάτσης (70' Μαλάκος), Τσιρογιάννης, Μπόντε (60' Γούτος Ν.).

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαΐνης, Μόκκας, Λέτσιος Κ., Ραπτοτάσιος, Λέτσιος Σ., Λούτσος, Καρατζόλης (83' Βίδρας), Τσιάλτας, Ντόκος, Δούκας (80' Οικονόμου).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ