Βαθμολογία

Μπύρος: «Έπιασε τόπο η προπαγάνδα του Απόλλωνα»

Στην έκδοση δήλωσης έπειτα από την ήττα του Σαββάτου (25/2), στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κόντρα στον Καμπανιακό, προέβη ο χορηγός της Δόξας Δράμας Γιάννης Μπύρος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Έμειναν οκτώ παιγνίδια και κάθε ματς θα είναι από δω και πέρα τελικός... », ενώ όσον αφορά τον διαιτητή του αγώνα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «επηρεάστηκε από την ανακοίνωση του βασικού μας αντιπάλου στην διεκδίκηση της ανόδου και έπαιρνε διαιτητικές αποφάσεις που εκνεύρισαν τους ποδοσφαιριστές μας...».

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Για μια ακόμα φορά  πικράναμε και απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας που σε κάθε παιγνίδι της Δόξας είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας.
 
Σε ένα ακόμα εκτός έδρας αγώνα μας κάναμε<<ειρηνική κατάληψη>>σε ΄γήπεδο αντιπάλου με την πολυπληθή παρουσία των φιλάθλων μας.

Δυστυχώς όμως διαπίστωσα ότι η..προπαγάνδα μέσω ανακοίνωσης του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τον διαιτητή Κουμπαράκη,έπιασε τόπο..Ο εν λόγω διαιτητής με τον οποίον η Δόξα έκανε τις δυο ήττες στο πρωτάθλημα επηρεάστηκε από την ανακοίνωση του βασικού μας αντιπάλου στην διεκδίκηση της ανόδου και έπαιρνε διαιτητικές αποφάσεις που εκνεύρισαν τους ποδοσφαιριστές μας...Σφύριζε συνέχεια κόβοντας τον ρυθμό της ομάδας,έδινε όλα τα αμφισβητούμενα στους αντιπάλους μας και ανέχτηκε τις καθυστερήσεις τους!

Δίνω <<συγχαρητήρια>>και στον βοηθό προπονητή του Απόλλωνα του οποίου οι δηλώσεις έπιασαν τόπο και ο Καμπανιακός δίδαξε ήθος με τον τρόπο που αγωνίστηκε χωρίς να υπονοώ ότι έπρεπε να καθίσει να χάσει!!
 
Δεν αποποιούμαστε όμως  και τις ευθύνες μας.Οι παίκτες δεν κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο για να νικήσουν και θέλω να πιστεύω ότι στα επόμενα ματς θα παίξουν με το πάθος που χρειάζεται και σύμφωνα με την ποδοσφαιρική τους αξία.

Χάθηκε μια μάχη,όχι όμως ο..πόλεμος!

Ζητάω από τον κόσμο μας να μείνει συσπειρωμένος και να παραμείνει κοντά στην ομάδα..Έμειναν οκτώ παιγνίδια και κάθε ματς θα είναι από δω και πέρα τελικός...

Συνεχίζουμε δυναμικά ενωμένοι και προσηλωμένοι στον μοναδικό μας στόχο που είναι το Πρωτάθλημα.
 
Είμαστε οι καλύτεροι και πιστεύω ακράδαντα   ότι εμείς θα τερματίσουμε Πρώτοι στο τέλος...»