Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ουσιαστική συμβολή στον φιλανθρωπικό σκοπό μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως έκανε με ικανοποίηση δεκτή την ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου "Πυθαγόρας".

Δείτε αναλυτικά:

Με ικανοποίηση η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτή την ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου "Πυθαγόρας", αλλά κυρίως την είδηση πως η φανέλα με τις υπογραφές των παικτών που απέστειλε, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα μαζί με εννέα ακόμη ΠΑΕ της Super League, είχε ουσιαστική συμβολή στην επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού της.

Αναλυτικά η επιστολή που εστάλη από το Μόναχο αναφέρει:

"Σεβαστά Δ.Σ,

καλή σας μέρα...

Η αποκριάτικη εκδήλωση του σχολείου μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η συμμετοχή τεράστια και το κέφι ακόμα μεγαλύτερο . Και το καλύτερο απο όλα..... Από την δημοπρασία μαζεύτηκαν 1260€ απο 10 συνολικά φανέλες που παραλάβαμε τα οποία πηγαίνουν στο Κέντρο Βρεφών "ΜΗΤΕΡΑ". Βέβαια , χωρίς την δική σας συμβολή αυτό θα ήταν ανέφικτο. Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή και την ευαισθησία που δείξατε στην πρωτοβουλία μας αυτή. Το σχολείο μας θα είναι πάντα ανοικτό οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να μας επισκεφτείτε . Τέλος, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου θα διεξαχθεί η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή των δημοτικών σχολείων Μονάχου. Ακριβής ημερομηνία δεν υπάρχει ακόμη. Είστε όμως απο τώρα καλεσμένοι να γιορτάσουμε μαζί με τα παιδιά μας το τέλος της σχολικής χρονιάς και την έναρξη της περιόδου διακοπών και ανεμελιάς (31 Ιουλίου). Την ακριβή ημερομηνία θα σας την στείλω αμέσως μόλις αποφασιστεί.

Οι δέκα ομάδες που μας στηριξαν ήταν οι εξής:

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Παναιτωλικός, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Ηρακλής.

Με εκτίμηση,

εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

2ου δημοτικού σχολείου Μονάχου "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ"

Καραμαγκιόλης Βασίλειος".