Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ

Μετά το άτυχο αποτέλεσμα την προηγουμένη Κυριακή η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην ομάδα της Γλυφάδας. Η ΑΕΛ που ήθελε την νίκη για να διατηρήσει την διαφορά ασφαλείας από την γραμμή της παραμονής έπαιξε όμορφο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο επικρατώντας άνετα με σκορ 3-0, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΛ να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό της και να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη, με τις Χριστοφορίδη, Λόγου και Σπυροπούλου. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 20' της αναμέτρησης με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ της Σπυροπούλου και δέκα λεπτά αργότερα η Χριστοφορίδη με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έριξε ρυθμούς με τον Νίκο Γκαλίτσιο να κάνει νωρίς αλλαγές και να δίνει χρόνο συμμετοχής και στις υπόλοιπες νεαρές αθλήτριες της αποστολής, συνεχίζοντας όμως να έχει την κατοχή της μπάλας. Μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τις Λόγου, Χριστοφορίδη, Σπυροπούλου και Ακριβούλη, η τελευταία διακόρφωσε το τελικό 3-0 στο 78' με κοντινή προβολή.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Νάση, Κούκου, Γαγάρα, Γκατζογιάννη, Σωτηριάδη, Πουρλιώτη, Κόλλια, Λόγου, Σακελλάρη, Χριστοφορίδη, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Ακριβούλη, Τσούκα, Σρετένοβιτς
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Μπούμπα, Μπελμέζα, Σκοτεινιώτη

Ήδη από αυτήν την αγωνιστική ο Νίκος Γκαλίτσιος έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στις νεαρές αθλήτριες της ομάδας με στόχο η ομάδα να ετοιμαστεί για τη νέα χρονιά. Μετά τις Νάση και Βλασιάδου που θεωρούνται πλέον «έμπειρες» στην κατηγορία, εμπειρίες αποκτούν οι Ακριβούλη και Σακελλάρη πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις.

Εξαιρετική η παρουσία της τριπλέτας των διαιτητών από τον Βόλο, σε αντίθεση με τον συνάδελφο τους την προηγούμενη εβδομάδα. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Χαλκίδα για να αντιμετωπίσει τις Αβαντίδες με μοναδικό στόχο την νίκη ώστε να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Μαζί με την αποστολή της Γυναικείας ομάδας θα ταξιδέψει στην Χαλκίδα και ένα τμήμα της Γυναικείας Ακαδημίας για να δώσει φιλικούς αγώνες με τοπικές Ακαδημίες.