Βαθμολογία

Κούγιας: «Στόχος μας η είσοδος στην δεκάδα»

Την ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα (26/2) η ομάδα της ΑΕΛ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Super League.

Το athleticlarissa.gr ήταν παρών στο ΟΑΚΑ και σας μετέφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όσα συνέβησαν, ενώ αναμέτρηση της ΑΕΛ στην Αθήνα χωρίς την παρουσία του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια δεν γίνεται.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΑΕΛ Ζήση Ντελόπουλο και έκανε δηλώσεις στο athleticlarissa.gr αναφορικά με το παιχνίδι, χαρακτήρισε ανεβασμένη την ΑΕΚ επι ημερών Χιμένεθ, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια του πρωταθλήματος οριοθετόντας ως στόχο της ΑΕΛ την είσοδο στην πρώτη δεκάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Κούγια:

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουν όλοι. Η ΑΕΚ είναι πολύ ανεβασμένη τελευταία και με καλή φιλοσοφία από τον κ. Χιμένεθ και μου κάνει εντύπωση πως σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να περάσει πράγματα στους ποδοσφαιριστές του.

Νομίζω ότι έχει κριθεί στις λεπτομέρειες το παιχνίδι ειδικά στο 1-0 έμεινε ελεύθερος ο Πέκχαρτ και σκόραρε. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος γιατί σκεφτείτε είμαστε μια ομάδα που χτίζεται τώρα και είμαστε στο πιο δύσκολο στάδιο να δημιουργήσεις μια ομάδα από την Β' Εθνική στην Α'. Έχουμε 29 παίκτες και σταδιακά φτιάχνουμε έναν καλό κορμό.

Είμαι βέβαιος το τέλος του πρωταθλήματος θα μας βρει σε μια καλή θέση. Στόχος μας είναι η 10η θέση. Νομίζω έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή γιατί είμαστε από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές μας από έξι ως επτά βαθμούς διαφορά και έχουμε και τις ισοβαθμίες, άρα είμαστε επτά και οκτώ βαθμούς διαφορά.

Έχουμε καλύτερο πρόγραμμα από τους άλλους οπότε πιστεύω μπορούμε να περάσουμε και την Κέρκυρα και τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα. Παναιτωλικό και Αστέρα τους έχουμε στην Λάρισα, έχουμε βατά παιχνίδια εντός έδρας και δύσκολα εκτός, αλλά πιστεύω θα πιάσουμε τον στόχο να είμαστε στην πρώτη δεκάδα».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ