Βαθμολογία

«Πεντάστερη» η Δήμητρα Γιάννουλης

Πέντε γκολ για τη Δήμητρα Γιάννουλης, καθώς και άλλα δύο οριζόντια δοκάρια, ήταν ο απολογισμός της αναμέτρησης μεταξύ Αστέρα Τυρνάβου και Δήμητρα Γιάννουλης, στο τελικό 1-5 ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Σπανό.

Στο 15' ο Χατζηγρηγορίου με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 20΄ο Σπανός είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 25' οριζόντιο δοκάρι είχε ο Χατζηγρηγορίου. Στο 40' ο Μπελάγιας έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλο και με αυτογκόλ έγινε το 0-2. Στο 48' ο Γκατζούλης με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 55' ο Αμπατζίδης με ωραίο πλασέ το 0-4. Στο 65' μείωσε ο Αστέρας με τον Γκραγκούνη Σ., ύστερα από την πάσα του Γαλάνη. Στο 76' ο Σπανός με ωραίο αριστερό πλασέ έκανε το τελικό 1-5.

Δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνστσαντίνου): Παναγιωτόπουλος, Φουντούνας (85' Μπαντής Ν.), Γκαραγκούνης Χ., Πάσιος Β., Γκαραγκούνης Δ. (70 Μαυρίδης), Καρακώστας , Λάζος, Γκαραγκούνης Σ., Γαλάνης, Ισούφης (55' Γκαραγκούνης Β.), Γκαραγκούνης Λ.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Βάϊος, Αμπατζίδης (82' Μπάμπαλης), Αετόπουλος, Τούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός (82' Ντάλλας), Καραγιώργος, Χατζηγρηγορίου, Μπελάγιας (69' Μπαρούτας)