Βαθμολογία

Λύτρωση στο τέλος με Καρβούνη για την Αμυγδαλέα (PICS)

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι έγινε σήμερα (25/2) ανάμεσα στον Αετό Αμυγδαλέας και τον Αετό Μακρυχωρίου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιώργου Λιάπη πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 χάρις σε τέρμα του Καρβούνη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον ποδοσφαιριστή να λυτρώνει την ομάδα του.

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες με αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να χάνουν ευκαιρίες να προηγηθούν, όμως το Μακρυχώρι ισορρόπησε το παιχνίδι από το 35΄και μετά και σε αυτό ανήκε και η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το Μακρυχώρι μπήκε δυνατά και πίεσε για το γκολ, όπως και η Αμυγδαλέα με τις δυο ομάδες να χάνουν κάποιες ευκαιρίες μέχρι να έρθει το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και τον Καρβούνη να πετυχαίνει, όπως είπαμε, το γκολ της νίκης για την ομάδα του.

Στο 10' ο Καρβούνης έκανε το σουτ του Καρβούνη από καλή θέση όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Καρβούνης ξέφυγε ωραία σε αντεπίθεση έκανε σέντρα στον Κουρούκα και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.
Με την συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών ο Πολύζος έκανε ωραία σέντρα όμως ο Κουρούκας δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά προ του Πουτσιάκα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ανήκε στους φιλοξενούμενους και πιο συγκεκριμένα στο 38' όταν ο Τίκος εκτέλεσε φάουλ, ο Καμπέτας από κοντά έκανε το σουτ για να διώξει σε κόρνερ ο Κωνσταντίνου με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Μακρυχώρι μπήκε δυνατά και πίεσε όμως μετά το 70' η Αμυγδαλέα βγήκε μπροστά και έψαξε για το γκολ της νίκης με τον Καρβούνη στο 70' να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνά άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα το σουτ του Αντωνόπουλου έδιωξε αμυντικός των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα απείλησε στο 76' με το σουτ του Μάλτζαρη και την μπάλα να περνά ψηλά πάνω από τα δοκάρια για να φτάσουμε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Ανδριανόπουλος έκανε την σέντρα και ο Καρβούνης με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πουτσιάκα λυτρώνοντας και την ομάδα του που πανηγύρισε έτσι μια πολύ σπουδαία νίκη.

Ο Αετός Μακρυχωρίου αγωνίστηκε χωρίς τρεις βασικούς του ποδοσφαιριστές στο σημερινό παιχνίδι καθώς απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Μπαταβάνης, Παυλόπουλος, Αργύρης και Καρβούνης.

Διαιτησία: Τζήλος (Δεληγιάννη, Λάκης)

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Ανδριανόπουλος, Ευαγγελούλης (16' λ.τ. Σάρα), Πολύζος, Πρίφτης, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Υφαντής, Κουρούκας (90'+3 Σκούπρας), Δημητρέλλης (90' Γραμμένος), Πίρε.

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Νικολαΐδης (66' Τζίκα Ι.), Χριστιανίδης, Στογιάννης, Τίκος, Βάσσιος, Γκαμπέτας, Μάντζαρης, Φουσίκας (89' Θεοχάρης), Τέας, Πάσσιος (84' Σαμαράς).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ