Βαθμολογία

Ο συγκινητικός κ. Ρανιέρι

Συγκινεί ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Σε μία εκ βαθέων προσωπική ανακοίνωση ο Κλαούντιο Ρανιέρι θέλησε να αποχαιρετήσει την Παρασκευή (24/2) τη Λέστερ και τον κόσμο της.

Στην ανακοίνωση, που είχε τίτλο «Χθες πέθανε το όνειρό μου», ο Ιταλός προπονητής έκανε αναφορά στην περσινή κατάκτηση του τίτλου ενώ αποκάλυψε πως ήθελε να μείνει στην ομάδα για πάντα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την ευφορία της περασμένης σεζόν που αναδειχθήκαμε πρωταθλητές στην Πρέμιερ Λιγκ, το μόνο που ονειρευόμουν ήταν να μείνω στη Λέστερ, την ομάδα ου αγαπάω, για πάντα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου Ροσάνα και ολόκληρη την οικογένειά μου που δεν σταμάτησαν ποτέ να με στηρίζουν κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Λέστερ. Οι ευχαριστίες μου πάνε στον Πάολο και τον Αντρέα που με συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι. Στιον Στιβ Κάτνερ και τον Φράνκο Γκρανέλο που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω πρωταθλητής.

Κυρίως οφείλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο της Λέστερ. Η περιπέτειά μας ήταν εκπληκτική και θα ζει μέσα σου για μια ζωή. Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους και τα Μέσα που έρχονταν εδώ μαζί μας και απόλαυσαν να καλύψουν την καλύτερη ιστορία του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους στην ομάδα, τους παίκτες, το προσωπικό, τον καθένα που αποτέλεσε μέλος αυτού που πετύχαμε.

Περισσότερο απ’ όλους ευχαριστώ τον κόσμο! Με βάλατε στις καρδιές σας από την πρώτη ημέρα και με αγαπήσατε. Σαν αγαπάω κι εγώ. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει αυτό που καταφέραμε μαζί και θέλω να το θυμάστε και να χαμογελάτε κάθε ημέρα. Εγώ θα το κάνω. Ήταν στιγμές υπέροχες και ευτυχισμένες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Αποτελεί χαρά μου και τιμή μου που έγινα πρωταθλητής μαζί μας».