Βαθμολογία

Εντός έδρας Αχιλλέας και Δωτιέας

Αγωνιστική δραστηριότητα έχουμε το προσεχές Σάββατο (25/2) στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική που βρίσκει τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Φαρσάλων να αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Δόξα Αργυροπουλίου, ενώ ο δεύτερος Δωτιέας αγωνίζεται και αυτός εντός έδρας με την Ελασσόνα.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα, που έχει 51 βαθμούς, μετά την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΛ θέλει ακόμα μια νίκη για τον στόχο της απευθείας ανόδου στην Γ' Εθνική και αντιμετωπίζει στα Φάρσαλα την Δόξα Αργυροπουλίου που έχει 33 βαθμούς και είναι ισόβαθμη στην τρίτη θέση με Οικονόμο Τσαριτσάνης και Δήμητρα Γιάννουλης.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Δωτιέας Αγιάς που έχει 39 υποδέχεται την Ελασσόνα, την αντίπαλο του Αχιλλέα στον ημιτελικό του κυπέλλου, με την ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα να θέλει την νίκη στην προσπάθεια της να μειώσει την διαφορά από την κορυφή και να οδηγηθεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο. Από την άλλη η ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή έχει 26 βαθμούς, ισόβαθμη στην ένατη θέση με τον Αετό Αμυγδαλέας.

Εντός και εκτός έδρας αγωνίζονται οι ομάδες που όπως είπαμε ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με την Δόξα Αργυροπουλίου στους 33 βαθμούς και αναφερόμαστε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και την Δήμητρα Γιάννουλης. Η Τσαριτσάνη υποδέχεται την Αναγέννηση Καλοχωρίου, ενώ στον Τύρναβο απέναντι στον ουραγό Αστέρα αγωνίζεται η ομάδα της Δήμητρας.

Τέλος την αγωνιστική αυτή υπάρχει η αναμέτρηση των ομάδων της Φαλάνης με τον Σμόλικα να είναι τυπικά γηπεδούχος απέναντι στον Φαλανιακό, αλλά να είναι και οκτώ βαθμούς παραπάνω στην βαθμολογία έχοντας 28 έναντι 21 του Φαλανιακού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

15:30

Δόξα Βλαχογιαννίου - Τύρναβος 2005: Αδάμος Γεωργίου

Αετός Αμυγδαλέας - Αετός Μακρυχωρίου: Αθανάσιος Τζήλος

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Αναγέννηση Καλοχωρίου: Λάμπρος Βλιώρας

Σμόλικας Φαλάνης - Φαλανιακός: Νικόλαος Γκαραβέλης

Αχιλλέας Φαρσάλων - Δόξα Αργυροπουλίου: Αντώνιος Κορέστης

Δωτιέας Αγιάς - ΠΟ Ελασσόνας: Χρήστος Αγγελούλης

Λάρισα 2012 - Αστραπή Ν. Πολιτείας: Γεώργιος Φακής

Αστέρας Τυρνάβου 2010 - Δήμητρα Γιάννουλης: Γεώργιος Καρδούλας

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Αχιλλέας Φαρσάλων 51

2. Δωτιέας Αγιάς 39

3. Οικονόμος Τσαριτσάνης 33

4. Δόξα Αργυροπουλίου 33

5. Δήμητρα Γιάννουλης 33

6. Δόξα Βλαχογιαννίου 29

7. Σμόλικας 29

8. Τύρναβος 28

9. Αετός Αμυγδαλέας 26

10. ΠΟ Ελασσόνας 26

11. Αναγέννηση Καλοχωρίου 23

12. Φαλανιακός 21

13. Αετός Μακρυχωρίου 20

14. Λάρισα 2012 15

15. Αστραπή Ν. Πολιτείας 13

16. Αστέρας Τυρνάβου 9

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ