Βαθμολογία

Ντουρμισάι: «Αυτά που λένε δεν ισχύουν»

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών έχει γίνει άθελά του ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο σπουδαίο διπλό της Λαμίας επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Φυσικά, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για την ένσταση που έχουν κάνει ΟΦΗ και Άρης σχετικά με αντικανονική συμμετοχή του στον αγώνα με τη Σπάρτη, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

«Μου έδωσε ένα περισσότερο κίνητρο να παίξω, γιατί αυτά τα λόγια που λένε δεν ισχύουν. Πιστεύω πως, εκτός από μένα, έδωσε και περισσότερη ώθηση σε όλη την ομάδα. Αυτά που λένε και δημοσιεύουν για τη συμμετοχή μου δεν ισχύουν», ανέφερε ο 20χρονος επιθετικός. Από εκεί και πέρα, είπε:

Για τη νίκη επί της ΑΣΑ: «Αυτή η νίκη είναι πολύ μεγάλη. Μας δίνει μεγάλη διαφορά από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Παίξαμε σε έναν δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο και είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα: «Αν δεν είμαστε σοβαροί και δεν κερδίζουμε όλα τα ματς, δεν μπορούμε να ανέβουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δίνουμε πάντα το 100%».