Βαθμολογία

Δήμας: «Μέρες γεμάτες ΑΕΛ...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Χρήστου Τσούμαρη «φιλοξενήθηκε» ο Γιάννης Δήμας, ο οποίος έκανε λόγο για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, καθώς και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο «στρατόπεδο» των «βυσσινί».

Δείτε αναλυτικά:

Για την κοπή πίτας των ακαδημιών της ΑΕΛ, είπε:

«Ήταν μια μέρα πολύ ωραία γεμάτη ΑΕΛ με πολλή μουσική. Μια μέρα όπου κατάφεραμε να έχουν χαμόγελο όλα τα παιδια.»

«Το σωματείο μας από φέτος έχει τα τμήματα από την Κ14 και κάτω. Μέχρι και τα παιδιά του 2010-11 είναι το τελευταίο μας τμήμα.»

«Διοργανώνουμε φιλικά παιχνίδιου εκτός πόλης και εκτός νομού. Φέτος διοργανώνουμε να τους πάμε και εκτός χώρας.» είπε εν συνεχεία για τις ακαδημίες.

«Εμείς λειτουργούμε ως μεγάλη ομάδα. Απλά θέλουμε κόσμο και βοήθεια. Μεγάλοι αιμοδότες της προσπάθειάς μας είναι οι γονείς. Μεγάλος βραχνάς είναι το προπονητικό κέντρο που δεν δημιουργήθηκε ποτέ για τις υποδομές της ΑΕΛ.»

Για την επιστροφή στο «Γ. Μητσιμπόνας», τόνισε:

«Για εμάς ήταν πολύ ευχάριστο που γυρίσαμε στο ''Μητσιμπόνας''. Θέλουμε να γίνει η βάση και η έδρα μας εκεί. Αυτό που λείπει στον νομό μας είναι η αρτιότητα των γηπεδων. Έχουμε καταθέσει ένα πλάνο ώστε να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στα έργα. Πρέπει η ΑΕΛ να βρει το σπίτι της κάποια στιγμή.»

Για τις σημερινές εκδηλώσεις στα τμήματα της ΑΕΛ, είπε:

«Σήμερα είναι μια μέρα επίσης γεμάτη ΑΕΛ. Θα έχουμε την εκδήλωση κοπής πίτας των αγωνιστικών τμημάτων που και εκεί θα περάσουμε πολύ ωραία.»

Για το αν η άνοδος της ΑΕΛ στην Ά Εθνική βοήθησε στο να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά στις ακαδημίες, απάντησε:

«Στην ακαδημία μας υπάρχει μια σταθερότητα, άσχετα με τη κάθε χρονιά. Στα τμήματα μας υπάρχουν περίπου 200 παιδιά. Τα δελτία των ''Κ'' είναι πάνω από 60. Θέλουμε την ενίσχυση και από άλλα σωματεία του νομού. Σίγουρα βέβαια και η άνοδος της ΑΕΛ έπαιξε σημαντικό ρόλο, ακόμα και η επιστροφή στο ''Μητσιμπόνας'' έπαιξε σημαντικό ρόλο.»

Για τον τρόπο που λειτουργεί το σωματείο, επεσήμανε:

Ένα από τα πράγματα που επιλέγουμε στο σωματείο είναι η φιλοδοξία των προπονητών. Τους προτρέπουμε να κάνουν κάποια σεμινάρια και να βελτιώνονται, ώστε να εξελίξουν τα πτυχία τους.»