Βαθμολογία

«Γι' αυτούς ήρθα στην ΑΕΛ, κάποιοι σχολίασαν αρνητικά την ένταση»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσίώλης, ο οποίος έκανε λόγο για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδεικό αλλά και την αναμέτρηση της Κυριακής (26/2) κόντρα στην ΑΕΚ.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, σχολίασε:

«Κάποιοι σχολίασαν αρνητικά τον τρόπο και την ένταση που έβγαλε αυτή η νίκη. Εγώ έχω μάθει πάντα να πανηγυρίζω πάντα με το ίδιο πάθος και ένταση. Είχαμε ένα βάρος και εγώ είχα μια ηθική υποχρέωση απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο της. Ήταν ένα ''7ποντο'' παιχνίδι γιατί σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ο αντίπαλος θα υπερτερούσε στην ισοβαθμία. Το παιχνίδι πέρασε από χίλια κύματα και γι' αυτό βγήκε και όλη αυτή η ένταση. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής. 'Ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, μετά την ανάπαυλα μείναμε με αριθμητικό μειονέκτημα όμως οι ποδοσφαιριστές το διαχειρίστηκαν σωστά και τα καταφέραμε.»

Για την κατάσταση στην οποία βρισκεται η ομάδα, τόνισε:

«Η ομάδα περνάει μια μεταβατική περίοδο και θα σταθεί στη θέση της. Μέσα σε 30 μέρες φτιάξαμε μια νέα ομάδα. Αυτός ο τρόπος πανηγυρισμού είναι ακόμα ένα κέρδος γιατί έτσι δένονται οι ομάδες. Μετά μπορούμε να μιλάμε για καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως προέχουν τα παιχνίδια με την ΑΕΚ αλλά και τα Γιάννενα.

Για τα νέα αποκτήματα του συλλόγου, επεσήμανε:

«Εμείς καιγόμασταν σε πέντε θέσεις και τις καλύψαμε. Είδαμε τους παίκτες, τον τρόπο παιχνιδιού τους και σιγά σιγά βλέπουμε πως αποδίδουν.»

Για το φετινό πρωτάθλημα, δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα με ποιότητα και οι βαθμοί δύσκολα μπορούν να καλυφθούν. Βέβαια αν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός συνεχίσουν τα σερί νικών, θα έχουν ενδιαφέρον οι εκτός έδρα αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στην Τούμπα και στη Λεωφόρο.»

Για τον κόσμο του συλλόγου, είπε:

«Ο κόσμος στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν συγκλονιστικός. Εγώ ερχόμενος από την Αθήνα ήθελα να αναλάβω αυτήν την ομάδα ποντάρωντας στον κόσμο της, έτσι ώστε να έχουμε δυνατή έδρα και να παίρνουμε τα παιχνίδια που θέλουμε. Θέλουμε την ιδία υποστήριξη από τον κόσμο και στα επόμενα παιχνίδια.»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τόνισε:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση από την μέρα που ήρθα. Έτσι λοιπόν έχουμε ψυχολογία και αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι πως εμείς θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.»