Βαθμολογία

Σελιώνης: «Μπορεί το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ η ΑΕΛ»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο Ηλίας Σελιώνης, ο οποίος έκανε λόγο για την είκονα που έχει αποκομίσει από την    ΑΕΛ. Μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα τόνισε και τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο των υποδομών.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, στο δεύτερο μεταμορφωθήκαμε γιατί είχαμε και το άγχος να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Αυτή η νίκη ήταν βάλσαμο διότι σε απελευθερώνει και βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον, έχοντας αφήσει πίσω τους αντιπάλους σου.Η μάχη βέβαια δεν έχει τελειώσει.» είπε για το παιχνίδι της ΑΕΛ απέναντι στον Λεβαδειακό.

«Η ΑΕΛ πάντως μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα και κόντρα στην ΑΕΚ. Μπορούμε να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Με τις ενισχύσεις που έχει κάνει η ομάδα πιστεύω πως η ομάδα από την Κυριακή και μετά θα ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον και θα παίζει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.» είπε για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

«Είναι θέμα χρόνου να ενταχθούν οι νέοι ποδοσφαιριστές στο νέο τους περιβάλλον και από πλευράς περιβάλλοντος, του κόσμου και της διαιτησίας στην Ελλάδα.» είπε για τα νέα «βυσσινί» αποκτήματα.

«Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα με τις ώρες που διεξάγονται τα παιχνίδια, ενώ η Λίγκα δεν έχει διασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες για να αγωνιστούν αυτά τα παιδιά.» είπε για τα τμήματα των υποδομών.

«Δυστυχώς και εδώ στη Λάρισα από τα 100& γήπεδα που βρίσκονται στην πόλη, μπορούμε να αγωνιστούμε μόνο σε 8. Ούτε το αθλητικό μας κέντρο, ούτε πολλά από τα μεγάλα γήπεδά μας δεν έχουν άδεια.» σχολίασε.

«Έχουμε λάθος νοοτροπία σαν λαός και αυτό πληρώνουμε τώρα.»

«Είχε χαθεί αυτή η αμεσότητα μεταξύ των ερασιτεχνικών σωματείων και της ΑΕΛ. Μιλήσαμε πως πρέπει να κάνουμε ανοίγματα και σχεδιασμό. Αρχίσαμε να προσεγγίζουμε ομάδες, να κάνουμε μεταγραφές και να βλέπουμε παίκτες. Έρχονται ακαδημίες και παράγοντες σε κάθε παιχνίδι στο AEL FC ARENA. Θέλουμε να δείξουμε πως σεβόμαστε και τα ερασιτεχνικά σωματεία.» τόνισε στο τέλος σχετικά με τη σχέση που διατηρεί η ΠΑΕ ΑΕΛ με τα ερασιτεχνικά σωματεία.