Βαθμολογία

Πολλά χαμόγελα στην κοπή πίτας του Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (21/2) στην ταβέρνα «το λιμανάκι» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ηρακλή Λάρισας που φέτος διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην μεγάλη τοπική κατηγορία μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν. Το athleticlarissa.gr ήταν το μοναδικό ΜΜΕ της Λάρισας που κάλυψε την όμορφη βραδιά και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο φιλόξενο μαγαζί βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση με επικεφαλή τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λάμπρο Ιωακείμ. Επίσης το τεχνικό τιμ τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των υποδομών, οι ποδοσφαιριστές του αντρικού τμήματος όπως και του εφηβικού καθώς και αρκετοί καλεσμένοι. Το γεύμα ήταν πλούσιο και όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι και… χορτάτοι από το μαγαζί.

Ευχαριστίες από τον πρόεδρο

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο κ. Ιωακείμ όπου ευχαρίστησε τους ανθρώπους στην διοίκηση που είναι δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Μίλησε για τα 35 χρόνια που συμπληρώνει ο σύλλογος και τόνισε πως το καλοκαίρι θα γίνει μια μεγάλη εκδήλωση με αφορμή αυτή τη σημαντική στιγμή για την ομάδα. Ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την επιτυχημένη χρονιά καθώς και τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Τσακμακίδη.

Επιβράβευση από τον Δήμο

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υπεύθυνος αθλητισμού του δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος που ευχήθηκε με το καλό η άνοδος της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ καλή συνεργασία που έχει ο δήμος με τον Ηρακλή. Μάλιστα τόνισε πως σαν δήμος θα επιβραβεύσει την ομάδα και μάλιστα είπε πως θα γίνουν σημαντικά έργα τόσο στον χλοοτάπητα της Νεάπολης όσο και στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ευχές από την ΕΠΣΛ

Τέλος το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου που ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα και όπως είπε άξια ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία. Επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο παρελθόν του συλλόγου και στην ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών κατά το παρελθόν.

Οι καλεσμένοι… και ο Πλεξίδας!

Αρκετοί ήταν οι καλεσμένοι στην όμορφη βραδιά. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Ευάγγελος Πλεξίδας (συνοδευόμενος από τον Βαγγέλη Καρέλια) καθώς και αρκετοί χορηγοί της ομάδας που στηρίζουν τον Ηρακλή.

Αξίζει δε να αναφέρουμε πως στο πλαίσιο της βραδιάς ο πρόεδρος του Ηρακλής Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ ανέφερε πως ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Πλεξίδας θα προσφέρει μια στολή στην ομάδα του Ηρακλή και φυσικά γι’ αυτό ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον γνωστό Τρικαλινό επιχειρηματία.

Κοπή πίτας και δώρα!

Στο τέλος κόπηκε η πίτα και μάλιστα δύο ήταν οι τυχεροί που πήραν από 100 ευρώ (Βάϊος Κυριάκης, Νίκος Κουτσουνάκης). Επίσης δόθηκαν άλλα τρία δώρα και οι τυχεροί ήταν οι: Γιώργος Μπούτλας, Θοδωρής Μολάς, Μενέλαος Ρίζος.