Βαθμολογία

Ρέντζας: «Καλύτερη συνέχεια για τον κόσμο που έχουμε πικράνει φέτος»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο χθεσινός «πρωταγωνιστής»στην αναμέτρηση της ΑΕΛ κόντρα στον Λεβαδειακό, Βασίλης Ρέντζας, ο οποίος έκανε λόγο για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, την ομάδα των «βυσσινί» αλλά και τη συνέχεια της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα.

«Ξεκινήσαμε μέ άγχος όμως μετά ισορροπήσαμε, βάλαμε το γκολ και ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα στον Ντέλετιτς πεισμώσαμε και τα καταφέραμε.» είπε για τη χθεσινή αναμέτρηση.

«Σε αυτά τα ματς ειδικά όταν παλεύεις να σωθείς πρέπει να υπάρχει πειθαρχία, πάθος και δύναμη. Δεν αξίζει αυτό στην ιστορία της ΑΕΛ αλλά δυστυχώς είμαστε σε αυτήν την θέση.Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και πλέον κοιτάμε με άλλον αέρα τη συνέχεια.» τόνισε εν συνεχεία...

«Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά τον Ιανουάριο τα οποία σιγά σιγά μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας και στη συνέχεια θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Είναι πολύ καλοί, ποιοτικοί ποδοσφαιριστές.» επεσήμανε για τα νέα αποκτήματα.

«Εγώ είμαι καλά και αυτό το χρωστάω στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας. Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη και για τον κόσμο της ΑΕΛ, τον οποίο έχουμε πικράνει πολύ φέτος.» δήλωσε για εκείνον κια τον κόσμο της ΑΕΛ.

«Ο Ναζλίδης είναι ένας παίκτης που μας έχει βοηθήσει πολύ φέτος και με τα γκολ αλλά και τις ασίστ του. Περίμενα να κάνει αυτή τη κίνηση.» σχολίασε σχετικά με το γκολ της νίκης που πέτυχε ο ίδιος.

«Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι...» δήλωσε στο τέλος της ομιλίας του.