Βαθμολογία

Παπαϊωάννου: «Ότι και να γίνει η Λαμία θα ανέβει»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm της Θεσσαλονίκης, έκανε ο ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος τόσο για την αθώωση της ομάδας της Φθιώτιδας όσον αφορά την περίπτωση του Φλορίν Ντουρμισάι, όσο και για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχει να κάνει με τη θέση της Λαμίας, αλλά τον ΚΑΠ. Εκεί αναφέρει ότι έχει έξι ξένους που μπορούν να παίξουν στις εθνικές ομάδες ή ο ποδοσφαιριστής να έχει ελληνική ιθαγένεια, ταυτότητα και διαβατήριο. Εμείς τι να πούμε άλλο, δεν υπάρχει κάτι να αποδείξουμε. Όσο για την Καλαμαριά που τιμωρήθηκε για κάτι αντίστοιχο, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχουν άλλον ΚΑΠ. Εκεί ο ΚΑΠ λέει ότι η ομάδα μπορεί να έχει επτά Έλληνες που να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα, δεν λέει για ελληνική ιθαγένεια . Άλλος ΚΑΠ ο ένας, άλλος ΚΑΠ ο άλλος».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι δύο, τρεις ομάδες που αγωνίζονται για τις πρώτες θέσεις. Εμείς, ο Απόλλων και ο Άρης. Και ο ΟΦΗ δεν τα έχει παρατήσει, αλλά ξέρετε το ποδόσφαιρο κρύβει εκπλήξεις. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και έχει ακόμα δρόμο. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μια ομάδα αθόρυβη, συγκροτημένη και θεωρώ ότι είναι η έκπληξη της χρονιάς».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι δυνατή ομάδα, δεν αμφισβητεί κανένας, ούτε το ρόστερ, ούτε την δυναμικότητα. Το να πω εγώ για τον Άρη… Έχει πολύ δυνατό έμψυχο δυναμικό και θεωρώ ότι με προσπάθεια και με δουλειά θα βρει τον δρόμο του».

Για την νίκη κόντρα στον Άρη και τα πέναλτι που δεν δόθηκαν στους «κίτρινους»:  «Άμα κέρδιζε ο Άρης δεν θα μιλούσε κανένας, άμα έμπαινε το πέναλτι στο τέλος. Για του Βασιλόγιαννη το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν μιλάει κανένας;».

Στο τέλος τόνισε: «Ό,τι και να γίνει, πάντως, η Λαμία θα είναι μια από τις ομάδες που θα ανέβουν στη Super League. Πιστεύω στην ομάδα αυτήν και όσο συνεχίζει να παίζει όπως μέχρι σήμερα, δεν φοβάμαι τίποτα».