Βαθμολογία

Ολοκλήρωσε το διπλό η Α.Ε. Καραϊσκάκης

Tην ανοδική της πορεία στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής επιβεβαίωσε τη Δευτέρα (20/2) η Α.Ε. Καραϊσκάκης, κερδίζοντας στη Λευκάδα τον Τηλυκράτη με 2-0. Ως γνωστόν, η αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής ξεκίνησε την Κυριακή (19/2) αλλά διεκόπη στο 17' λόγω δυνατής βροχής κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ από το γκολ του Γυφτοκώστα στο 4' για να συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ήταν ανώτερη και έφτασε στο τελικό 0-2 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μαζιώτης στο 55ο λεπτό, ενώ ο Κόλινς στο 85' σημάδεψε το δοκάρι και χάθηκε η ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ. Με το έκτο συνεχόμενο τρίποντο οι Αρτινοί βρίσκονται στην 6η θέση με 36 βαθμούς, με τον Τηλυκράτη να ακολουθεί στην 7η με 26.

THΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Κοντογιάννης (65' Γεωργάκης), Ορφανός, Κτενάς (55' Μπουρδούβαλης), Σιδέρης, Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος (67' Καλογερής).

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς (90' Καψάλης), Χαρτσιάς, Νταντίδης, Γυφτοκώστας (75' Γούλας), Μαζιώτης, Βελέτης.