Βαθμολογία

Τσιώλης: «Καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ ο κόσμος της»

Χαρούμενος από την σημερινή (20/2) νίκη της ΑΕΛ απέναντι στον Λεβαδειακό με 2-1 εμφανίστηκε ο προπονητής των "βυσσινί" Σάκης Τσιώλης.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ήταν φανερά χαρούμενος και ξεκίνησε λέγοντας χαρακτηριστικά «επιτέλους κερδίσαμε», ενώ έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, για να κλείσει τις δηλώσεις του λέγοντας «καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ ο κόσμος της».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ:

«Επιτέλους κερδίσαμε. Μια δίκαιη και καθαρή νίκη η σημερινή που την άξιζαν τα παιδιά και για την οποία προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος. Όπως είπα σε κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο ο οποίος ήταν καθ οδόν για να έρθει στο γήπεδο του είπα να μείνει ήσυχος καθώς τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να μην πάει χαμένη η προσπάθεια. Και για αυτό τον λόγο τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Από εκεί και πέρα μια πολύ σπουδαία νίκη η οποία πέρα από το βαθμολογικό θα μας δώσει και ώθηση για την συνέχεια για να κυνηγήσουμε πέρα από την παραμονή και μια καλή θέση στην τελική κατάταξη. Αυτό που θέλω να σταθώ είναι η ορθολογική αντιμετωπίση που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι και εμένα αυτή η ομάδα μου αρέσει πάρα πολύ. Θα το πω απλά αυτοί οι παίκτες δικαιούνται να φοράνε την φανέλα της ΑΕΛ.

Είναι δύσκολη η μετάβαση μετά από πέντε χρόνια και θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος θα είναι υπερ της ΑΕΛ για να επιστρέψει στις θέσεις που αξίζει κάτι που θα συμβεί σύντομα. Από εκεί και πέρα θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και πιστεύει σε εμάς και περιμένω και τον υπόλοιπο να έρθει γιατί τον έχουμε ανάγκη. Εξάλλου η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα.

Μένουν ακόμα εννιά παιχνίδια τίποτε δεν έχει κριθεί, αλλά σίγουρα η εικόνα της ομάδας μας κάνει αισιόδοξους για την συνέχεια».
 
Σε ερώτηση σχετικά με το όριο παραμονής ανέφερε:

«Κοιτάξτε επειδή είναι πλούσια η εμπειρία μου τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής αυτό που έχω διδαχθεί είναι ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ως το τέλος. Εμείς από την πλευρά μας στα εννιά εναπομείναντα παιχνίδια θα κοιτάξουμε τι μπορούμε να πάρουμε σε κάθε ματς για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την κατηγορία, αλλά και μια καλή θέση στην κατάταξη».

Σε ερώτηση για την κίνηση του προς το τέλος και τι ένιωθε εκείνη την ώρα είπε:

«Εκείνη την ώρα αυτό που είχα ήταν μόνο ανατριχίλα για να νικήσουμε. Γιατί η δύναμη της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της και φέτος τα παιδιά δεν είχαν την στήριξη που πρέπει όπως πχ την είχαμε εμείς εκείνα τα χρόνια. Πολύ απλά ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ