Βαθμολογία

Επίθεση Καλλιθέας σε Γιαλιά

Οργή επικρατεί στην Καλλιθέα για όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα στα Τρίκαλα, όπου ο Νίκος Κουρμπανάς δέχτηκε επίθεση. Η αθηναϊκή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση τη Δευτέρα (20/2) και λίγο αργότερα υπήρξε και νέα τοποθέτηση του Σταύρου Καρακασίδη.

Οι «κυανόλευκοι» κατήγγειλαν πως τέσσερις εύσωμοι κύριοι εισέβαλαν στα αποδυτήρια και ότι ήταν συνοδοί του Χρήστου Γιαλιά εξαπολύοντας και επίθεση στον μεγαλομέτοχο των Τρικάλων.

Αναλυτικά: «Το γεγονός: Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα Τρίκαλα – Καλλιθέα, τέσσερις (4) εύσωμοι κύριοι εισέβαλαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας και αφού απώθησαν το Γενικό Αρχηγό, επιτέθηκαν κατά του προπονητή μας Νίκου Κουρμπανά. Ο ξυλοδαρμός διήρκεσε μόνο επί πεντάλεπτο, ο Νίκος Κουρμπανάς γλίτωσε της ζωή του και οι εύσωμοι κύριοι αποχώρησαν.

Η συνέχεια: Ο αξιότιμος μεγαλομέτοχος, πατέρας του Προέδρου των Τρικάλων, οδηγώντας μια Porsche Cayenne και συνοδευόμενος από τους εύσωμους κυρίους, ακολούθησε -μετά τη λήξη του αγώνα- το πούλμαν της ομάδας μας κατά την επιστροφή του και χειρονομώντας καλούσε τον οδηγό να σταματήσει, προφανώς για να συνεχίσει την παράδοση μαθημάτων ήθους, ευπρέπειας, νομιμότητας και φιλοξενίας.

Το συμπέρασμα: Όσο υπάρχουν μεγαλομέτοχοι κλπ σαν τον κ. Χρήστο Γιαλιά, δεν πρέπει να ανησυχούμε. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε καλά χέρια. Το υστερόγραφο: Γνωρίζοντας πως τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει, παρακαλέσαμε τον Νίκο Κουρμπανά, ο οποίος απολαμβάνει την αμέριστη συμπάθεια και εκτίμησή μας, να μην καταθέσει μήνυση για το συμβάν. Κατά τα λοιπά, θερμές ευχαριστίες στα Τρίκαλα και στον ρέκτη μεγαλομέτοχο τους για τη φιλοξενία τους. Θα μας μείνει αλησμόνητη.

Για την ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα

Σταύρος Καρακασίδης

Πρόεδρος».