Βαθμολογία

Γιαλιάς: «Δεν ανέχομαι από κανέναν να προσβάλλει την ομάδα»

Δήλωση μέσω της οποίας ζητά συγνώμη, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι αλλιώς έχει ονειρευτεί την ομάδα, εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Θα ήθελα να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου για τα χθεσινά γεγονότα μετά την αναμέτρηση της ομάδας μας με την ΠΑΕ Καλλιθέα και να ζητήσω ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη εαν εν τη ρύμη του λόγου μου προσέβαλα οποιοδήποτε Τρικαλινό φίλαθλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω δεθεί τόσο πολύ με την ομάδα μας που η στεναχώρια μου με κάνει να λέω πράγματα της στιγμής που φυσικά και δεν εννοώ, είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας από τη φύση μου. Αλλά τονίζω ότι δεν ανέχομαι από ΚΑΝΕΝΑΝ να προσβάλλει με χυδαίες εκφράσεις την ιστορική ομάδα που λέγεται ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ γιατί προσβάλει εμένα ως μεγαλομέτοχο, την οικογένειά μου αλλά και τους συνεργάτες μου σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Τον Ιούνιο θα πούμε περισσότερα.

Ζητώ επίσης ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη για την μέχρι τώρα κακή πορεία της ομάδας μας αν εγώ είμαι αυτός που φταίει για την εικόνα της. Θέλω να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος ότι αλλιώς έχω ονειρευτεί εγώ και το ΔΣ της ΠΑΕ αυτή την ομάδα και θα κάνω ότι απαιτείται για να αλλάξει η εικόνα της ΑΜΕΣΑ. Οφείλω να κάνω την προσπάθειά μου και ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με πιστεύουν!».