Βαθμολογία

ΠΑΕ Λαμία: «Σκόπιμες διαστρεβλώσεις...»

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στη Λαμία αναφορικά με το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε αντικανονικά ο Ντουρμισάι στη νίκη επί της Σπάρτης και το βράδυ της Κυριακής (19/2) οι Φθιώτες εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» κάνουν λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας, τονίζοντας ότι οι απαντήσεις θα δίνονται πάντα μέσα στο γήπεδο. Αναλυτικά: «Τα αναγραφόμενα σε μερίδα του τύπου περί αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αγώνα με τη Σπάρτη, είναι ανυπόστατα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τον Κ.Α.Π, σκοπεύουν δε να κάμψουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών και της ομάδας μας σε μία κρίσιμη καμπή, για την πορεία της.

Η ομάδα της Λαμίας θα συνεχίσει να δίνει τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, χωρίς να κάμπτεται από “καταστροφολογίες»” και σκόπιμες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, να μην παρασυρθούν από τέτοιου είδους πρακτικές και να συνεχίσουμε όλοι μαζί να δίνουμε τη μάχη, χαλυβδώνοντας τη θέλησή μας για το ραντεβού της ομάδας μας με την ιστορία».