Βαθμολογία

Ξύπνησαν αναμνήσεις στον χορό του Δωτιέα Αγιάς (PICS)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/9) ο ετήσιος χορός του Δωτιέα Αγιάς. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κόπηκε και η καθιερωμένη πίτα που το φλουρί της κέρδισε ο τραυματίας Νίκος Γούτος.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση έγινε στο όμορφο κέντρο «Νεφέλη» στην Αγιά παρουσία πλήθος κόσμου που κατέκλεισαν το κέντρο. Ο πρόεδρος της ομάδας του Δωτιέα κ. Γρηγόρης Γουργιώτης ευχαρίστησε τους τοπικούς άρχοντες που τίμησαν την εκδήλωση και ήταν οι: Χριστίνα Γιαννουλέα (αντιδήμαρχος), Ζάχος Μπατζόλας (πρόεδρος τοπικής αρχής), Γιώργος Kούκας, Βασίλης Σμυρλής, Αναστασία Ζιούλη (Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου). Δίπλα στο πλευρό του προέδρου ο γενικός αρχηγός και ψυχή της ομάδας ο Κώστας Τσανάς.

Η ομάδα του Δωτιέα τίμησε την χρυσή ομάδα της περιόδου 1984-1985 που για πρώτη φορά στην ιστορία της ανέβηκε στη Δ’ Εθνική κατηγορία αφού κέρδισε με 2-1 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο στάδιο Αλκαζάρ. Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν παίκτες της τότε ομάδας: Θανάσης Νικολάου, Στάθης Γούτος, Γιώργος Κεραμέας, Απόστολος Τσανάς.

Το λόγο πήρε ο Στάθης Γούτος και με συγκίνηση είπε τους παίκτες που αγωνίζονταν τότε: Κων/Λώλος (τερματοφύλακας από την Δήμητρα Αγιάς), Τηλέμαχος Ζιάκας (από την Μελιβοία), Αθανάσιος Τσότσος (από τη Λάρισα), Στάθης Γούτος (από Αγιά), Γιώργος Κεραμέας (από την Ποταμιά), Γιώργος Λιανός (από τη Λάρισα), Αθανάσιος Νικολάου (από τη Λάρισα), Γιώργος Καραϊσκος (από τον Ευαγγελισμό), Κωνσταντίνος Μπακογιάνης (από την Αγιά), Απόστολος Τσανάς (από την Αγιά), Βάιος Μακρής (από τη Λάρισα).

Ο προπονητής της τότε ομάδας ήταν ο αείμνηστος Μανώλης Ρακιτζόγλου και ο πρόεδρος Αριστείδης Κούρναβος από την Ποταμιά Αγιάς. Η πρωτοχρονιάτικη πίτα για την αντρική ομάδα ήταν προσφορά από την αρτοποιεία Σχοινά και για τα τμήματα υποδομής από την αρτοποιεία Καρδάρα.

Οι προπονητές στα τμήματα υποδομών έκοψαν την πίτα με τους μικρούς και είναι οι: Μάριος Αναστασίου και Ευάγγελος Μεταξάς. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον πρόεδρο του Δωτιέα ήταν για το athleticlarissa.gr που κάλυψε την εκδήλωση και την Βάσω Γκατζούλη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα ήταν σύσσωμη με τον προπονητή κ. Δημήτρη Μπουκουβάλα και χαρούμενη έκπληξη ο γιος του Γιώργου Τσατσαλίδη που έκλεψε την παράσταση (μόλις 3 μηνών).

Εξαιρετική ορχήστρα που πλαισίωσε το πρόγραμμα αφού «η γυναικεία υπόθεση» είναι πανελλαδικής φήμης και πραγματικά ξεσήκωσαν το κοινό με τους ωραίους ήχους και τις ωραίες φωνές. Ο κόσμος που βρέθηκε διασκέδασε με την ψυχή του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.