Βαθμολογία

Ζιώγας: «Φωτιά το πρωτάθλημα»

Φωτιά έβαλε στο πρωτάθλημα το σημερινό (19/2) ισόπαλο αποτέλεσμα του Απόλλωνα Λάρισας με αντίπαλο τον Πιερικό στην Κατερίνη όπως υποστήριξε ο τεχνικός του Πιερικού Μιχάλης Ζιώγας.

Ο Λαρισαίος τεχνικός αφού ευχαρίστησε τον Σάκη Θεοδοσιάδη για τα καλά του λόγια αναφέρθηκε στην ομάδα του Πιερικού χαρακτηρίζοντας βαριά την φανέλα της μακεδονικής ομάδας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ζιώγα:

«Ευχαριστώ τον Σάκη για τα καλά του λόγια και συγχαρητήρια και από μένα για την πορεία του Απόλλωνα. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο ομάδα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί και εμείς σταθήκαμε πολύ σωστά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Είμαι υπερήφανος για αυτή την ομάδα και επειδή ξέρω ότι είναι πολύ βαριά η φανέλα του Πιερικού διαπεδαγωγώ αυτά τα παιδιά και τι προσδοκά ο σύλλογος.

Ανασταλτικός παράγοντας σίγουρα είναι το γήπεδο και ειδικά όταν έχεις απέναντι σου την πολύ καλή και ποιοτική ομάδα του Απόλλωνα. Το σημερινό αποτέλεσμα έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα το οποίο θα είναι συγκλονιστικό και εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ