Βαθμολογία

Παλικαρίσια ο Αετός Μακρυχωρίου, 2-1 το Βλαχογιάννι (PICS)

Πολύ σημαντική, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, νίκη πέτυχε σήμερα (19/2) ο Αετός Μακρυχωρίου που νίκησε με 2-1 την Δόξα Βλαχογιαννίου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι για τις δυο ομάδες με αρκετές μονομαχίες για την νίκη και τον Αετό να σκοράρει από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πριν μειώσει στο τελικό 2-1 η Δόξα Βλαχογιαννίου.

Στο 5' η πρώτη καλή στιγμή για την φιλοξενούμενη ομάδα όταν ο Μουσιάρης ξέφυγε, έκανε σέντρα στον Λιόλιο και αυτός από κοντά με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 14' σουτ του Ζηρδέλη που έγινε από κόντρα ο Μπαταβάνης έδιωξε με τα πόδια.

Και αφού δεν έγινε το 0-1, έγινε στο 15' το 1-0 ύστερα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων που το εκμεταλλεύτηκε ο Σαμαράς και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο καθώς ανέβασαν στροφές όσο περνούσε η ώρα και έτσι απείλησαν στο 32' όταν ο Καρβούνης με εξαιρετική ενέργεια από πλάγια έβγαλε σε θέση βολής τον Πάσιο που έκανε το σουτ για να μπλοκάρει ο Χάμος.

Πέντε λεπτά αργότερα ο σκόρερ του 1-0 Σαμαράς έγινε δημιουργός του 2-0 όταν σέντραρε στον αμαρκάριστο Πάσιο και αυτός με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ του Μακρυχωρίου, με την ομάδα του κ. Μπουρνάκα να απειλεί και στο 43' με το σουτ του Χριστιανίδη από πλάγια θέση να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Ο Αετός συνέχισε να είναι καλός και στην επανάληψη και να προσπαθεί και για τρίτο γκολ έχοντας στο 78' δοκάρι ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φουσίκα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν δυο λεπτά αργότερα με τον Ιωαννίδη με ανάποδο ψαλίδι σουτ ύστερα από σύγχυση στην άμυνα του Μακρυχωρίου.

Οι φιλοξενούμενοι στα εναπομείναντα λεπτά πίεσαν για το 2-2 και στις καθυστερήσεις ο Τόλιος με κοντινή κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Μπαταβάνη.

Διαιτησία: Γκαραβέλης (Παπαδημητρίου, Τσαπράζης).

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Καρβούνης, Χριστανίδης, Τίκος, Βάσσιος, Αργύρης, Καμπέτας, Μάντζαρης, Σαμαράς (50' Φουσίκας), Πάσιος (87' Παναγιώτου), Τέας (75' Στογιάννης).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χάμος, Γεωργατζάς, Μπάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης (85' λ.τ. Λάκης), Αθανασούλης, Λιόλιος, Μουσιάρης (46' Θανασούλης), Ζηρδέλης, Τόλιος, Αλεξίου.

* Ο σκόρερ του Βλαχογιαννίου Γιάννης Ιωαννίδης αφιέρωσε το τέρμα στην μητέρα του που έχει φύγει εδώ και ένα χρόνο από την ζωή, ενώ σύμφωνα με τον προπονητή διακριθέντες ήταν ο τερματοφύλακας Μπαταβάνης που δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε και ο νεαρός Μάντζαρης που τα πήγε περίφημα.

** Πολύ σπουδαία νίκη για τον Αετό ενόψει της δύσκολης συνέχειας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που είναι ψηλά βαθμολογικά. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας που υπερέβαλαν εαυτόν σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα της κερκίδας. Πολλά μπράβο και στον προπονητή κ. Γιάννη Μπουρνάκα που οδηγεί την ομάδα για μια πολύ καλή πορεία. Πολλά μπράβο και στην διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα και πιστεύει σε αυτή.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ