Βαθμολογία

Χόρεψαν και βράβευσαν τα Βούναινα (PICS)

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα, η ΑΕ Βουναίνων πραγματοποίησε το Σάββατο (18/2) τον ετήσιο χορό στην ταβέρνα «το λαδόξυδο» στη Λάρισα. Το athleticlarissa.gr ήταν φυσικά εκεί και σας μεταφέρει τα πάντα!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η βραδιά τα είχε πραγματικά όλα! Η αίθουσα του κέντρου γέμισε ασφυκτικά και φάνηκε πως όλοι οι κάτοικοι του χωριού αγαπούνε πάρα πολύ την ομάδα των Βουναίνων που μετέχει με επιτυχία στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Παρουσία ζωντανής ορχήστρας ο χορός καλά κράτησε, βραβεύσεις, καθώς και πλούσια λαχειοφόρο περιελάμβανε η βραδιά που ήταν αφιερωμένη στα φιλόξενα Βούναινα.

Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε πως το γεύμα ήταν εκλεκτό και το κέφι περίσσευε από τους παρευρισκόμενους. Το γλέντι κράτησε για τα καλά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Στην αρχή το λόγο πήρε η διοίκηση του σωματείου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιώργος Μοσχοβίτης καθώς και ο γενικός αρχηγός Κώστας Μερτζανίδης που ευχαρίστησαν όλους όσους βρέθηκαν εκεί και τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους. Επίσης ευχήθηκαν πολλές επιτυχίες στην ομάδα στο μέλλον.

Στη συνέχεια η ομάδα αποφάσισε να βραβεύσει και τρία πρόσωπα. Αρχικά τον καλό συνάδελφο από την Εφημερίδα «Ελευθερία» Άρη Γκουντρουμάνη, τον Ηλία Σελιώνη που έχει προσφέρει από πολλά πόστα όλα αυτά τα χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, καθώς και τον φωτογράφο της ομάδας και πιστό φίλαθλο Ιωακείμ Χατζηλιάδη που τον τίμησε εκτός της διοίκησης και όλη οι παίκτες! Η βραδιά έκλεισε με πολύ κέφι και χορό…