Βαθμολογία

Κατάντια για το μπάσκετ

Κατάντια για το μπάσκετ αποτελεί το γεγονός της απονομής μεταλλίων στον φιναλίστ του τελικού του κυπέλλου Άρη μέσα στα αποδυτήρια.

Η ομάδα της συμπρωτεύουσας που στάθηκε επάξια απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο δεν μπόρεσε να παραλάβει τα μετάλλια της εντός αγωνιστικού χώρου, ως είθισται αλλά η απονομή έγινε στα αποδυτήρια.

Νωρίτερα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε στα αποδυτήρια του "τριφυλλιού" και συνεχάρη τους παίκτες και τον προπονητή για την κατάκτηση του τροπαίου, που είναι το 6ο σερί για τον Παναθηναϊκό και το 18ο συνολικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο η απονομή των μεταλλίων στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του ΑΡΗ έγινε στα αποδυτήρια από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, κ. Νικόλαο Λάσκαρη, την σύζυγό του, κα.Τζώρτζια Ευσεβίου- Λάσκαρη και τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ.Μάνο Λάσκαρη.

Νωρίτερα ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ.Νίκος Λάσκαρης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβολο, κ. Εμαννουήλ Λάσκαρη και τον αντιπρόεδρο, κ.Δημήτρη Παπακυριάκη, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και συνεχάρη τα μέλη της αντίπαλης ομάδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος».