Βαθμολογία

Είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε το Μελισσοχώρι

Την ήττα εντός έδρας  γνώρισε το Μελισσοχώρι από την Μελία με σκορ 0-1.

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου αν και είχε πολλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση, απέναντι του  είχε και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Τζήμα, που εξουδετέρωσε όλες τις φάσεις.

Στο 15' η κεφαλιά του Ζαφειρίου πήγε άουτ. Στο 30' το σουτ του Λιάνγκα πέρασε επίσης άουτ. Στο 40' το σουτ που επιχείρησε ο Χατζής, πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 50' η Μελία μπήκε μπροστά στο σκορ με τους γηπεδούχους εν συνεχεία να πιέζουν για την ισοαφάριση.

Στο 52' και στο 60΄, τα σουτ του Μπακόλα και Ζαφείριου, εξουδετέρωσε ο Τζήμας. Πολύ καλή στιγμή για το Μελισοχώρι στο 70΄' σε κεφαλιά του Αβδουλά όπου και απομάκρυναν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Στο 80' και το 90΄' την κεφαλιά του Καραπέτσα και το σουτ του Γουριώτη απέκρουσε με τα πόδια ο Τζήμας.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε το Μελισσοχώρι:

Ηλίας Αράπης: Κουκούτσης, Σδράλης Β., Τζεμολάρι, Αβδουλάς, Καραπέτσας, Χατζής, Νούσιας, Λιάνγκας (46' Βογιατζής), Μπακόλας, Γουριώτης, Ζαφειρίου (70' Καραντάνος)

*Η διοίκηση του Μελισσοχωρίου θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στην άψογη διαιτησία του αγώνα για τον διαιτητή κ. Καρδούλα και τους επόπτες Τσακνάκη, και Τσατσαρώνη όπου έδωσαν σεμινάριο σωστής διαιτησίας.