Βαθμολογία

Εντυπωσιακή η Αγιά, 5-1 τον Αστέρα Τυρνάβου

Εντυπωσιακός ο Δωτιέας Αγιάς συνέτριψε με 5-1 τον Αστέρα Τυρνάβου εκτός έδρας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα αν και βρέθηκε να ηττάται με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο στην επανάληψη έφτασε όχι απλά στην νίκη αλλά και στο εντυπωσιακό αυτό σκορ.

Με καταπληκτικό σουτ του Γαλάνη στο 20' ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στο σκορ με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το δοκάρι και μετά στο παράθυρο του Φαρμάκα για το 1-0. Για τους γηπεδούχους ευκαιρίες έχασαν οι Γκαραγκούνης Σ., Γκαραγκούνης Λ. και Μπαντής Γ., ενώ για την Αγιά ακυρώθηκε τέρμα του Τσατσαλίδη λίγο πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αγιάς πετούσε και στο 47' με τον Τσιρογιάννη έφτασε στο 1-1 με το τέρμα του να βρίσκει στο "Γ" της εστίας του Αστέρα, ενώ στο 52' ο Τσιρογιάννης βρήκε τον Νάτση και αυτός με σουτ από κοντά έκανε το 1-2 με τον Τσιρογιάννη στο 58' να πασάρει στον Τσατσαλίδη που από διαγώνια θέση έκανε το 1-3.

Στο 75' ήταν η σειρά του Χαλάτση να σκοράρει πετυχαίνοντας το 1-4 με ωραίο πλασέ, ενώ στο 78' ο Μπόντε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το τελικό 1-5.

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Πάσσιος Β., Γαλάνης, Λάζος, Γκαραγκούνης Χ., Καρακώστας, Γκαραγκούνης Γ. (30' λ.τ Γκαραγκούνης Λ.), Γκαραγκούνης Σ., (80' Τάκης), Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ., Φουντούνας.

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Γούτος Β., Τσακάλι (40' λ.τ. Σούλι), Φιλίππούλης, Νάτσης, Ντακούλας, Παππάς, Τσιρογιάννης (65' Γιαννακός), Τσατσαλίδης, Πόντε, Σβερκούλης (46' λ.τ. Χαλάτσης)