Βαθμολογία

Σ.Φ Αλκαζάρ: «Την Δευτέρα ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο  Σύνδεσμος Φιλάθλων «ΑΛΚΑΖΑΡ», μέσω της οποίας κάνει λόγο για  τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΛ, ενώ συνάμα αναφέρεται και στο παιχνίδι των «βυσσινί» με τον Λεβαδειακό στο AEL FC ARENA.

Δείτε αναλυτικά:

«Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια αναταραχή στον κόσμο της Λάρισας ενόψει ενός πολύ σημαντικού βαθμολογικά παιχνιδιού.

Δεδομένης της πολύ άσχημης βαθμολογικής θέσης της ομάδας μας, που δεν αρμόζει στην ιστορία της, φτάσαμε σε σημείο να θεωρούμε «τελικό» το ματς με το χωριό της λειβαδιάς και γι’ αυτό υπάρχουν υπεύθυνοι.

Παράλληλα, βλέπουμε να συνεχίζεται και η κόντρα μεταξύ ερασιτεχνικής και παε παρά τις προσπάθειές μας για εξομάλυνση της σχέσης μεταξύ των δύο, αλλά και η κόντρα της παε με τον ιδιοκτήτη του γηπέδου, που του παραχωρήσαμε την έκταση  για την κατασκευή του και αυτός συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την ομάδα χωρίς ενδοιασμούς.

ΤΕΛΟΣ. Μπορείτε να το βουλώσετε όλοι σας;

Ας σωθεί η ομάδα, και μετά βγάλτε τα μάτια σας δημοσιογράφοι, ερασιτεχνική, παε και γήπεδο α.ε.

Την Δευτέρα ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ. Κάποιοι έχουν δείξει αδυναμία να κερδίσουν τα παιχνίδια και ίσως χρειαστούν τη βοήθειά μας, γι’ αυτό εμείς θα είμαστε ΕΚΕΙ!

Υ.Γ.: Παίξε καλά, αλλά γι’ αυτούς που τραγουδάν από ψηλά στους ουρανούς!».