Βαθμολογία

Εντυπωσιακός Απόλλων Σμύρνης στα Χανιά

Ακόμα μια νίκη στην προσπάθειά του για την άνοδο στην Super League πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης που νίκησε με το ευρύ 4-1 την ομάδα των Χανίων στην κρητική πόλη για την 16η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν επιβλητική απέναντι στους Χανιώτες και με τους 40 βαθμούς είναι και πρωταθλητής χειμώνα δεδομένου ότι την επομένη θα πάρει ξεκούραστα τρείς βαθμούς με τον αποχωρήσαντα Πανθρακικό.

Οι Αθηναίοι είχαν καθαρίσει από το ημίχρονο όταν στο 25' και στο 37' ο Ηλιόπουλος με ισάριθμα τέρματα έφερε την Ελαφρά Ταξιαρχία μπροστά στο σκορ με 2-0, ενώ ο Λαρισαίος Σιατραβάνης στο 72' και ο Γουίλι πέντε λεπτά αργότερα έκαναν το 0-4. Το μόνο που κατάφεραν οι Κρητικοί ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-4 με τον Σταματή τρία λεπτά πριν την λήξη.

ΑΟ Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής (Λάσκαρης), Βασιλείου, Βαρούχας (59′ Ντούμος), Τσουκάνης, Σταματής, Αποστολόπουλος, Ρούνει, Δαμιανάκης, Φουρλάνος (88′ Μούδιος).

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Ταϊρης, Πάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Κονέ (81′ Κρητικός), Αλμπάνης, Ρομάνο (65′ Περογαμβράκης), Σιατραβάνης (76′ Γουίλι), Διαμαντόπουλος, Βαλεριάνος.