Βαθμολογία

Έγγραφο με μετρήσεις των δοκαριών!

Δημοσίευσε έγγραφο με μετρήσεις των δοκαριών του ΔΑΚ Νάουσας ο Απόλλων Καλαμαριάς! (photos). Αυτούσια η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Από σεβασμό κι αίσθημα ευθύνης προς τους φιλάθλους μας αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε ξανά δημοσίως, ώστε να μην πέσει θύμα της παραπληροφόρησης κανείς από την μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα.

Υποστηρίζοντας την ένσταση της ομάδας μας για την αντικανονικότητα του γηπέδου της Νάουσας, όπου αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε στις 29 Ιανουαρίου 2017, καταθέσαμε στα αρμόδια όργανα πλήρη τεχνική έκθεση Μηχανικού ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ, με αντικειμενικά πειστήρια τα οποία μπορεί να μελετήσει και ν’ αξιοποιήσει οποιοσδήποτε πραγματογνώμονας, διαπιστώνοντας αφενός την αντικανονικότητα, αφετέρου πως αφορά ακριβώς το γήπεδο που αγωνιστήκαμε.

Προφανώς τα στοιχεία μας είναι τόσο αδιάσειστα ώστε αποδεικνύουν καταφανέστατα την παράβαση των κανονισμών στο εν λόγω γήπεδο, τόσο που οι αντίδικοι της Νάουσας (των οποίων όλως συμπτωματικά συνήγοροι είναι άνθρωποι από το Δικηγορικό Γραφείο που υπερασπίστηκε τη Δόξα Δράμας) επιχείρησαν να πείσουν ότι πρόκειται για άλλο γήπεδο (!) με στόχο να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα. Ωστόσο κι αυτοί κατέθεσαν πειστήρια από το ίδιο ακριβώς γήπεδο και οι φωτογραφίες ταυτίζονται ως προς θέμα αυτό, πως πρόκειται δηλαδή για τον ίδιο χώρο.

Επιπλέον, διαπιστώνουμε ότι, οι ανήθικοι «σύμμαχοί» τους επιχειρούν να το κάνουν «σημαία» μέσω ανδρείκελων και φερέφωνων, φανερώνοντας τον σκοτεινό, υπόγειο κι εμετικό ρόλο τους. Δημοσιοποιούμε και τα αντίστοιχα ντοκουμέντα για κάθε ενδιαφερόμενο: