Βαθμολογία

Τα προβλεπόμενα για την Α.Ε. Ποντίων

Η Α.Ε. Ποντίων αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μέχρι να αποβληθεί και τυπικά, θα «μαζεύει» τις προβλεπόμενες ποινές. Έτσι, όπως ενημέρωσε την Παρασκευή (17/2) η ΕΠΟ, χάνει στα χαρτιά το ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας ο οποίος δεν έγινε, της αφαιρούνται δύο βαθμοί και καλείται να πληρώσει και 2.000 ευρώ.

Παράλληλα, με 167 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας για τα όσα έγιναν στο ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ για τη συμπεριφορά του στο ίδιο ματς ο εκπρόσωπός του Νικόλαος Μπαγγέας δεν θα μπορέσει να εισέλθει σε αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις. Επέβαλλε στο σωματείο ΑΕ Ποντίων τις πειθαρχικές ποινές: α) της κατακύρωσης με διαφορά τερμάτων 0-3 υπέρ του σωματείου Αλμωπός Αριδαίας του ορισμένου να διεξαχθεί στις 5.2.2017 μεταξύ τους αγώνα, β) της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής και γ) της χρηματικής ποινής ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

Επέβαλλε στο σωματείο Αχιλλέας χρηματική ποινή ύψους εκατόν εξήντα επτά (167,00) ευρώ και στον εκπρόσωπό του, Νικόλαο Μπαγγέα, απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δέκα πέντε (15) ημερών (αγώνας Γ’ Εθνικής Αχιλλέας-Καραϊσκάκης).

Απέρριψε την ένσταση της ΕΠΣ Δράμας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Μακεδονίας στον μεταξύ τους αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων».