Βαθμολογία

Αυξημένα μέτρα για τον αγώνα Εργοτέλης-Ιωνικός

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για το ματς με τον Ιωνικό εξέδωσε ο Εργοτέλης. Διαβάστε αναλυτικά: Εν όψει του αγώνα της 20ής αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Ιωνικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την προσεχή Κυριακή 19/02/17 στις 15:00, ο Γ.Σ. Εργοτέλης πληροφορεί τους φιλάθλους τα ακόλουθα:

ΑΠAΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ

Με σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ιωνικού καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς.

Κατόπιν αυτής της απόφασης, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε κανέναν φίλαθλο του Ιωνικού, προσερχόμενου είτε οργανωμένα είτε μεμονωμένα. Οι παράγοντες και φίλοι του Ιωνικού (15 προσκλήσεις) θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 στα «δημοσιογραφικά» του Σταδίου. Τονίζεται ότι θα υπάρχουν αυξημένα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός Παγκρητίου Σταδίου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΘΥΡΕΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία σήμερα Παρασκευή, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για τη Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για τη Θύρα 1. Για την αγορά κάθε εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο, όπως και για τα ΑΜΕΑ. Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη και ο συνοδός τους θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στη Θύρα 20, υπό τη συνοδεία είτε του προπονητή είτε του γονέα/κηδεμόνα τους (στη δεύτερη περίπτωση θα είναι αναγκαία η επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης που διατίθεται από τη γραμματεία του Συλλόγου).

Έχει τυπωθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ. Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας.

Τα εισιτήρια διατίθενται στα γραφεία του Εργοτέλη (Γήπεδο Μαρτινέγκο, Ν. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246), σήμερα Παρασκευή 14:00-18:00 και αύριο Σάββατο 10:00-20:00. Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου στις 13:30.