Βαθμολογία

Αγκάνοβιτς: «Ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε...»

Tο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ Αντνάν Αγκάνοβιτς, μίλησε για το πολύ σημαντικό ματς της ομάδας του με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αν πάρουμε τη νίκη, θα είναι μία καλή ευκαιρία για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Αυτό που υπάρχει ως στόχος από την αρχή της σεζόν.

Το παιχνίδι με το Λεβαδειακό θα είναι σίγουρα δύσκολο. ΑΕΛ και Λεβαδειακός είναι στην ίδια θέση καθώς παλεύουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Άρα θα έχουμε απέναντί μας μία σκληρή ομάδα. Εγώ εύχομαι οι φίλαθλοί μας να έρθουν στο παιχνίδι και να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν με νίκη η ομάδα θα αισθάνεται πιο άνετα: «Ακόμα και με μία νίκη δεν θα είναι το τέλος του πρωταθλήματος. Μετά τον Λεβαδειακό θα έχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια. Πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με σκοπό να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι μετά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, θα έχουμε την ΑΕΚ και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Έχουμε την ποιότητα όλοι οι παίκτες και πιστεύω πως θα κερδίσουμε».

πηγή: SDNA.GR