Βαθμολογία

Ναζλίδης: ««Ένα παιχνίδι... σχεδόν όλη η χρονιά»

Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για την κρισιμότητα του παιχνιδιού της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα (20/2, 19:30) στο AEL FC ARENA.

​Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την κρισιμότητα του αγώνα: «Όλοι στην ομάδα έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Ένα παιχνίδι που είναι σχεδόν όλη η χρονιά και το μόνο αποτέλεσμα που πρέπει να πάρουμε είναι η νίκη. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε στα λόγια, αλλά να το δείξουμε και στο γήπεδο. Ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε για να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια».

Αν η ΑΕΛ έχει να φοβηθεί κάτι: «Θα χρειαστεί συγκέντρωση σε όλο το ενενηντάλεπτο, πάθος, δύναμη και σίγουρα ποιότητα. Γιατί από μόνα τους δεν αρκούν.  Η κάθε ομάδα μπορεί να φοβηθεί από οποιονδήποτε, αν δεν είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες. Ακόμα και μόνος σου αν παίξεις, θα χάσεις αν δεν είσαι συγκεντρωμένος.

Για το τι φταίει τις τελευταίες αγωνιστικές: «Να ψάξουμε να βρούμε τι φταίει και για ποιο λόγο δεν μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα στα εκτός, ή και ακόμα στα εντός στα τελευταία παιχνίδια, δεν νομίζω πως είναι η κατάλληλη ώρα».

Αν υπάρχει άγχος στην ομάδα: «Υπάρχει άγχος και πίεση, αλλά πρέπει να μάθουμε να τη διαχειριζόμαστε. Τα περισσότερα παιδιά αντιμετωπίζουν αυτή τη κατάσταση για πρώτη φορά. Με όλη αυτή τη πίεση σε μία μεγάλη ομάδα, ίσως αυτό να είναι ένα πρόβλημα, αλλά τώρα δεν γίνεται να αλλάξει κάτι. Η πίεση σε είναι κάτι το φυσικό κι έτσι άλλωστε λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη, για να είμαστε καλά όλοι».

πηγή: SDNA.GR